Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madreteran

Marketing

Djevojačka

Udaje se kolegica s posla. I sad se spremaju na djevojačko. Budući da sam starija i nepozvana ponašaju se kao mala djeca s tajnom. Nešto se došaptavaju, motima pozivaju, stalno si nešto pokazuju na mobitelu, traje to danima. Jučer sam ih pitala kako napreduju s iznenađenjima i dobila osorno "šta te briga". Sve do jedne su me ignorirale. Kao da ću im ja pokvariti planove. Pustila sam ih i makla im se s puta. No, svejedno sve sam čula. I majice koje su dale štampati, lente, krune, balone... Tako su snalažljive u tome no kad treba nešto na poslu ni blizu nisu tako kreativne.
Svadbu će njegovi i njeni platiti. Ona je smršavila i sad će stat u onu vjenčanicu koju nitko ne smije vidjeti. Dan prije ima masažu i nokte, za obrve i depilaciju nisam čula kad. Šminkanje i frizura valjda na dan svadbe. Fotografa ima dva, a dragi se mora pobrinuti za nešto, nekakvo iznenađenje koje ona kao želi da bude iznenađenje a ustvari ona mu je rekla šta joj mora prirediti da bude kao njegov poklon iznenađenja mladoj. On je s prijateljima imao momačku u nekoj konobi. Naravno ona je sve u detalje znala, gdje je tko sjedio, kako je bio obučen... Šta je tko popio. Sve po njenim pravilima.
Stan su im roditelji uredili, jer mogu. Bračno putovanje isto.
Bit će sretni jer su mladi i lijepi. I nadarivani.
Dok ih volja. Dok se stvari odvijaju kako njoj paše.
Tako mi bar izgleda s njene strane. Samo neznam šta on tu dobija. Žensku koja je od stidljivke i prosječne pameti postala imitatorica onih cura s napučenim usnama i crnim istetoviranim obrvičetinama, ušiljenim đavljim noktima, uvijek nabrijanog glasa, hiperventiliranih rečenica koje počinju i završavaju s "moj dragi". Prosječna inteligencija prati BB, Farmu i Ljubav je na selu... pa dečko, mislim, neka ti je sretno.

Post je objavljen 18.02.2019. u 07:12 sati.