Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TOLIKO SAM OČEKIVAO TAJ OBRAĆUN IZMEĐU MIRKA FILIPOVIĆA I ROY NELSONA A NISAM NIKADA GLEDAO GORI BOXAČKI MEČ OD OVOGA.TOLIKO SAM OČEKIVAO TAJ OBRAĆUN IZMEĐU MIRKA FILIPOVIĆA I ROY NELSONA A NISAM NIKADA GLEDAO GORI BOXAČKI MEČ OD OVOGA.

Ovo je bila namještena borba u Bellatoru između Mirka Filipovića "Cro Cop" i Roy Nelsona, u tri runde po met minuta nisam ništa normalno vidio od borbe. Znam kakav je borac Roy Nelson, i kako je mnoge borbe riješio s nokautom, čak je poznatu boxsačku legendu Antônia Rodriga Nogueira "minetauer" u kavezu oktogona pobijedio za 36 sekundi.

Minetauer je ostao ležati u nesvjesti. Filipović se je borio protiv Minetauera u pet rundi po pet minuta, i pobjedio na bodove. Ali nikada Mirko nije tako dominantno pobjedio kao Roy Nelson. Mislim da je ovaj meč bio namješten na kladionicama. Mirko je jednoglasno pobijedio od odluke trojice sudaca - to budi kod mene čistu sumnju, da ni jedan sudac nije bio za Nelsona. Borba je bila "čisto ruglo" kao da su se natjerivala dva kafanska pijanca.


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 17.02.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4690.


Post je objavljen 17.02.2019. u 13:54 sati.