Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Dnevnik Ante Tomića

Jeste gledali kvalifikacije za gej paradu Eurosong, ja baš i nisam, samo sam onako letimice bacio oko, ali oni mali Roko šta je pobjedio dobro će se uklopit, izgleda je ko gej očerupani anđeo koji se usra u gaće, još kad mu se tamo pridružija oni Željko šta je sam sebi nadija ime Žakez, koji pari ka debela drag Queen, to je bilo baš ono Eurovizijski nakaradno, kad bi recimo nadopunili scenski nastup sa gordanom Marasom u ulozi glupog hobita, to bi bio posljednji modni jauk u Eurovizijskon povijesti.

Originalna je to ideje, niko nikad nije iša nastupat na Ojrosong ka nakaradna gej pojava, uspjeh je zagarantiran, kakva je pisma neman pojma, nije ni važno, kad gej tičurina izađe na pozornicu i kad masnu drag Queen pokažu u bek stejđu, uspjeh je zagarantiran.

Kaže Ante Tomić, zvan Ante Kante, zbog kante govana kojom ga je zalio ljubitelj pisane riči, da ne samo da postoje Talijanska Istra i Dalmacija, nego da postoji i Srpska Dalmacija, jel sad jasno zašto ja oduvik govorin da je Ante Tomić govnar, i da ste svi vi koji se divite njegovim tekstovima isto govnari ili budale.

Ajmo zamislit da recimo neki drugi novinar, recimo Tihomir Dujmović napiše da postoji Hrvatski Zemun, Banat ili Bačka, odma bi ga proglasili ustašom, premijer, precjednica, njonjo, i predsjednik razredne zajednice sedmog be osnovne škole Strizivojna bi se ispričavali, Milorad the Chetnik Pupovac bi potreseno održa konferenciju za tisak, Žarko Puhovski, Hrvoje Klasić, i Tvrtko Jakovina, bi pričali o bujanju ustaštva, Rada Borić bi izvukla zastavu sa srpon i čekićon iz pulsirajuće vadžajne, Annaboni bi napisala dramatičan post, a svi Srbi i Jugosloveni s bloga bi zabrinuto komentirali.

Inače velika halabuka se digla oko Lektire u školama, jer je glupa kokoš, koja sprovodi neku reformu od kurca išla malo čandrljat, ne bi se uopće referira na pojedine naslove koji bi tribali ili ne bi tribali bit, nego na kokoš koja se petlja u ono za što nije kvalificirana, najviše se moralne panike, koja služi ko dimna zavjesa kojekakvim Tomićima i njima sličnima da se uvale u školske knjižnice koje bi onda zauvijek tribale kupovat njiove knjige ka da su šejkspiri, diglo jer je kogajagi izbačen dnevnik Ane Frank, i Ježova kućica, što ne odgovara istini jer ni do sada nisu bili obvezna lektira, i mogli su se čitat ili ne čitat.
Meni osobno je Dnevnik Ane Frank, kad sam ga morao čitat za lektiru, bio bez veze, sjećam se da su cure bile ka nešto dirnute, a meni je bio samo dosadan, kao što mi je Romeo i Julija bilo totalno sranje, Mučnina nešto grozomorno, čak me se ni Stranac nije u tom prvom čitanju posebno dojmio, iako bi ga sada proglasio remek djelom.
Zato nikako ne bi bilo dobro da ja radim spisak Lektire, iako bi moj bio kudikamo bolji nego aktualne nam ministrice, koja je narcisoidna tuka, bez ikakvog sadržaja.
Jednako tako nikako ne bi bilo dobro da spisak Lektire rade kojekakvi Tomići, i njima slični, dapače liku koji se podlo i smišljeno razbacuje pojmovima kao što je Srpska Dalmacija, treba za vijeke vjekova zabranit pristup obrazovnim sadržajima, i svest ga na ono što je, manekena za kantu govana.

Izbor Lektire treba prepustit struci, i poštovat njihov izbor, dok ga ista ta struka ne promijeni, drugačije ne ide, jedino struka kakva god da je može odlučivat o tome, sve ostalo je šarlatansko potpirivanje najnižih strasti.

Danas je 25 godina od pogibije Damira Tomljanovića Gavrana, za kojeg dobar dio vas neće znati o kome se radi, i siguran sam da gotovo niko od hrvatskih srednjoškolaca ne bi znao ko je bio Damir Tomljanović, zato se ja eto serem na sve te kurikule, i ostale pizde materine.

Damir Tomljanović je kad je poginuo imao 26 godina, danas za dvadesetšestogodišnjake kažemo da su djeca, većina ih živi s roditeljima i kuka kako se eto oni nikako ne mogu osamostalit, i fantaziraju kako će otić u Irsku di će im bit super.

Kažu da svako vrime iznjedri svoje heroje, jebiga meni se čini da bi današnji heroji, vodili mater sa sobom da im maže nutelu na kruv, ako im već ne bi mogla dat potvrdu da su anemični.





Post je objavljen 17.02.2019. u 12:59 sati.