Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

jestedi

daklen vako. pun mi je kurac više ovi američki sranja oko promoviranja potrošačkog konzumerizma ka šta je npr. dan zaljubljenih poznatiji ka valentinovo. jebate ka da niko nikad nije udvara nekoj curi pa mi ka neznamo kako se to radi nego nan oni, eto, lumeni na tom području daju poduku, a ja se pitan za koji kurac imaju problema u ostvarivanju višegodišnjih veza da nekažen suživota. svaki treči ne može nač nekog za zajednički suživot a i kad nađe onda najprije potpišu predbračni ugovor da i slučajno ne bi zajebalo, di je tu povjerenje i poslovični američki avanturizam? svaki drugi par se rastaje i ako nije potpisa predbračni ugovor onda je najeba. i sa će oni meni držat prodiku o tome šta to bješe ljubav. ma e, malo morgen.

inače van je ta amerika, ako niste znali zemlja ukurcu. eno neki dan gledan onog njihovog prosvjetitelja majkla mura kako šeta po europama i svojim sunarodnjacima koji misle da je hrvacka ruska pokrajna priča kako se živi u europi. da puno ne duljin ispostavilo se sa prosječan amerikanac živi četri godine manje od prosječnog talijana. al zato kad je preserun u pitanju onda in tu nema premca.

šta san ono tija reč? a da, eto je prije dva dana bija taj dan zaljubljenih. propagiraju se pokloni u obliku čokoladnih pralina, ruže koje će iznenada procvasti kada sa svojon voljenon dragon odete na večeru u talijanski restoran, dijamantni prsteni koji su baj d'vej cirkonski, kao izraz vječne ljubavi dok ih ugovor ne rastavi, itd, itd. sve preserung do preserunga.

kod nas se, za razliku od oni amera, još donekle kod starije populacije zadrža oni primitivni oblik izražavanja ljubavi koji kaže da ljubav ide kroz želudac, pa je tako nema garancije zaželila burek, kojeg je btw vjerojatno sama napravila, jer zašto bi samo muški ka tribali izražavat ljubav prema ženama i to baš na taj dan? jebeš ti taku ljubav kad ti se događa jednom godišnje, je doduše da će sad skoro i dan žena, ali to je više za ove emancipirane dok je ovo valentinovo više za one šta ne žele potpisat predbračni ugovor.

ja san se, eto, drža ove naše narodne mudrolije i mojoj šefiki za valentinovo spremija čimulice sa panceton. je doduše da san malo eksperimentira, čisto iz razloga da vidin oču li mojoj šefiki pogodit ukuse, i isplatilo se :) onda san, sutradan, tj. jestedi, spremija kozice na buzaru, frigane gavune i brokulu, čisto tako da ne ispadne kako san je želija usričit samo za valentinovo, ruže nije bilo, al zato osmjeh nije izosta. a kad je mojoj šefiki osmjeh na licu ja znan da mi nijedan ugovor ne more osigurat ono šta sljedi :)))ovo je bilo jučer, a danas je kokoš :))))

Post je objavljen 16.02.2019. u 10:41 sati.