Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Urušavanja



Od njemačkih bendova, uz punkere "die toten Hosen" ("mrtve gaće" doslovce, fraza koja označava stanje kad se ništa ne događa) i njihovih deset malih Jägermeistera, su "Einstürzende Neubauten" (novogradnje koje se urušavaju), koji uz glazbu imaju i moćne tekstove. Često mi je u glavi odzvanjao jedan refren iz mislim naslovne stvari albuma "Kuća laži", "dolje je konoba, vlažno i hladno, tu živim ja. Tko zna, uz stanje našeg pravosuđa ništa nije izvjesno ni sigurno.
Puno je ruševina u krajevima u kojima nije bilo ni rata, razumijem Gospić, tamo ih valjda čuvaju kao atrakciju za turiste. Baš zanimljivo, izgleda da sve imaju vlasnike i nude se eto na prodaju. Stoje ponosno mjesecima i godinama.Banka me pak izvjestila da ne moram otplaćivati više stan pokojnog oca, jer je prodan, lijepo od njih, prije par godina su mi prijetili ovrhama, ako ne uplaćujem. Pare naravno ne mogu povratiti.
O urušavanju školstva neću. Jučer sam kolegama riješio zadatak za značku, jer sam znao foru od ranije, onu kad pitaš za put dva blizanca, jedan uvijek laže, drugi uvijek govori istinu. Ja značku neću dobiti, iako vidim zadatke, znam im rješenja, ali mi se ne otvaraju, jer sam valjda nekad nešto, čemu ne mogu ući u trag propustio riješiti, a uvjet je.
Od svih reformi priznajem danas eto samo uspješnu Reform tortu.
p.s.
Vjerojatno ne razumijete što ima lijepo u petoj fotki. Ništa, lijepo je bilo izuzetno brzo i umaklo mi u auto.


Post je objavljen 13.02.2019. u 11:13 sati.