Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mekon

Marketing

Mekonove kronike


Ja sasvim razmem da su ljudi složni... da se imaju rad... da lubaf cveta... pa i da ostaneju mužki kavaliri do zajdneg časeka. No... of tu stari mulac... je da lepo složno hodi kak i nejgova mustra...al pogleč ... z nejgove ambrele se voda zleva na nejzinu ambrelu... a znje pak staromu za vrat... Jebal ga vrag hantrasti... mi ni bistro kak mu to paše. Zbilam svakaj.

Gledim ti ja vsako jutro po onim portalima...cajtunge razmeš... i evo... portal 24 sata objavliva da je v Splitu začela revolucija... Znaš... rekel je meni moj pajdaš z Splita... to ti je oni... se reče... Fetivi... mu se to računa kak tu pri nam Purger... no... je rekel da sledeča revolucija v Horvackoj nebu bila nekakva seljačka buna v Zagorju... neg da buju puntari... bi se reklo revolucijonari prihajali z juga... baš z Splita i da buju dohajbali v Metropolu reda naredit. Pa si gruntam... ima človek praf...taj Fetivi... tu pri nam v Agramu se bolše vse vrti okol ženskih... dobrega jela i pijače... nekaj malo politika... i to ti je živlenje. A kak stvari stojiju... nekaj se ipak praši dol na jugu... no ni meni bistro kakšna bu to revolucija tam začela... dal prosvjetna il morti opča nacijonalna...pa prvo treba sredit ono kaj se do zdaj ni. Pa ti ja nazovem telefonski teg svojeg fetiveg pajdaša v Split i pitam ga...a on meni razvuče... Maaaa... to ti dica noridu... šaradu, malo onako iz zabave e... Hmmm... spet si ja gruntam... oni dole na jugu su tu svoju fakinariju dobro podučili...a ne ovi tu naši domači kaj samo iščeju gdi ima kakšni đojnt... flaša votke... nekaj za pofukat... i tak da ne nabrajam.

No... da su i v našemu Zagrebu mladi spremni za bune i revolucije... prafzapraf... ne samo mladi... i ja bi se z tim složil... to je vidljivo na vsakem koraku... doduše... mi smo tu malo preveč zlizani z onom zajebanom evropskom unijom...pa evo se izražavamo malo bolše službeno...kaj ne...
Živela sloboda !


Post je objavljen 11.02.2019. u 17:15 sati.