Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

GDJE SI SADA SRPSKI LIDERU MILORADE PUPOVAC?!
TO JE PRAVA SLIKA HRVATSKE "OVO JE SRAMOTA" !

JA NIKOGA OVDJE NE BRANIM I NEPRISTRAN SAM ČOVJEK, I NIKOME NE ŽELIM ŠUTJETI: U OVOM SLUČAJU - GDJE U SPLITU SU FIZIČKI NAPADNUTI VETERPOLISTI "CRVENE ZVEZDE", NEKA MINISTAR POLICIJE DAVOR BOŽINOVIĆ (HDZ) DADE SVOJU OSTAVU U MUP-u RH, JA GA PITAM: KAKVA JE SIGURNOST GRAĐANA U HRVATSKOJ.

Vaterpolisti "Zvezde" u Splitu (09.02.2019.) napadnuti su sa noževima, šipkama i palicama, a neki spasavali su se skokom u more. Četvorica igrača sjedila su u kafiću oko 13.40 sati na Rivi u Splitu, na glavnom gradskom šetalištu, kada im je prišla grupa mladića i zatražila od njih da skinu trenerke sa klupskim obilježjima, a potom su nasrnuli na njih i počeli ih tuči. Pretučeni su vaterpolisti: Dušan Vasić, Miloš Maksimović i Aleksandro Kralj.

Licemjerno je; kad hrvatski gneral Ante Gotovina viče: Srbi vratite se! A HDZ-e im je palio i rušio kuće. Mesića nitko ne pita što je sa JNA rušio Hrvatsku. Milorad Pupovac je u koaliciji sa HDZ-om, koji je Srbe tjerao iz Hrvatske. Licemjerno je kad se vrh Rimokatoličke crkve u Hrvatskoj slika sa vrhom i svećenstvom Pravoslavne crkve. Oni se međusobo ne tuku, nego se tuku mali ljudi i to zavedeni... Tko nam je za to kriv što masovno Hrvati bježe godinama van iz ove "lažne Hrvatske".

Sve više živimo u hrpi smeća i nemorala. A političari skupljaju bodove na ovakvim slučajevima.


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 10.02.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4683.
Post je objavljen 10.02.2019. u 14:28 sati.