Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hspvg

Marketing

Uspjeh pravaša u Velikoj Gorici: Za 3. dijete 10.000 kn, za 4. dijete 15.000 kn!

sanjin-klari-bakar

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST HSP-a VELIKE GORICE


"Jedna od najvažnijih programskih smjernica Hrvatske stranke prava - Velika Gorica, oduvijek je bila pronatalitetna politika. Slijedom toga smo se, kao partner u velikogoričkoj vladajućoj koaliciji, zalagali za znatnije povećanje jednokratnih naknada za novorođenčad koje su u našem gradu do danas bile na razini nedostojnoj veličine i važnosti grada kao što je Velika Gorica, a sve kako bi time potakli rast i širenje obitelji.

Budući je prijedlog Pravaškog saveza (HSP/HČSP) na koncu, prihvaćen od naših koalicijskih partnera, na čemu im se zahvaljujemo, koristimo prigodu izraziti veliko zadovoljstvo i informirati velikogoričku pa i širu javnost da je stupila na snagu

Odluka koju je potpisao gradonačelnik Velike Gorice, gospodin Dražen Barišić, a kojom će, s prvim danom siječnja 2019. godine, jednokratna naknada za treće dijete u obitelji iznositi 10.000 kuna, dok će naknada za četvrto i svako slijedeće dijete iznositi 15.000 kuna.

Ovim pravaškim demografskim mjerama Veliku Goricu smo svrstali među lokalne jedinice koje najviše izdvajaju za novorođene."



Bog i Hrvati!

HSP Velika Gorica, Podružnica „Mladen Amstrong Grof“
Lucijan Maslać, predsjednik i gradski vijećnik





Post je objavljen 09.02.2019. u 18:46 sati.