Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

And the Oscar goes to

Osta san šokiran, ono što sebe voli nazivat ljevicom, predvođeno Ankom Mrak Sataraš, i čovikon kojem se bilo neugodno zvat Emir Tahirović, pa se zove Goran Beus von Richtenberg u razdjeljak te ljubim, koje u stopu prate Bero i Maras, eklatantni primjerci lijeve intelektualne scene, odlučili su u ovoj rundi nekih izbora, izbacit vjeronauk iz škole i revidirat Vatikanske ugovore.

Kako originalno, ja sam osupnut, jebate kako bitka za glasove Srba Jugoslovena i homoseksualne zajednice uvik završi na izbacivanju vjeronauka iz škola, iako svi znaju da se to neće dogodit.

Oni lumen Bero još oće da vjerske zajednice, vjernici financiraju iz poreza koji bi samo oni plaćali, s čim se ja Btw. Apsolutno slažem, ali isto tako bi onda sve koji se financiraju iz proračuna pribacit na njihovu pastvu, a građane oslobodit poreza u tom iznosu, pa da se onda partija lumena Bere ne financira iz proračuna, nego da je plaćaju članovi, a i njihovu sestrinsku partiju također, i sve druge partije isto.
Novosti Milorada Pupovca onda mogu financirat Srbi, a Iskorak i Kontru pederi i lezbe, antifašističke organizacije, antife, a nogometne i ostale klubove navijači.

Jedan drugi šta mu je bilo neugodno zvat se Jovanović pa se zove Šprajc, inače kreten koji oduševljava biračko tijelo ljevice, dakle Srbe Jugoslavene i homoseksualnu zajednicu, lošim humorom, se malo sprda sa Srpkinjom lezbom inače premijerkom u komšija, koja bi trebala postat tata, jer će joj cura rodit. Mislim ka da je malo šta jon se cura oplođivala sjemenkama nekog odvratnog muškarca, nego se još i taj kojem je bilo neugodno prezivat se Jovanović, sprda s niom.

Sad je dio ljevičara, odnosno Srbi i Jugoslaveni u čudu, njihov omiljeni humorista koji se zove Šprajc jer mu je neugodno zvat se Jovanović, sprdao se sa koalicijskom partnericom iz homoseksualne zajednice, koja je još i Srpkinja, ujebana od strane Jugoslavena, i koga sad odabrat, komšinku ili Jovanovića koji je sada Šprajc.

A tako bi sve bilo jednostavno da je lezbu, Srpkinju koja će postat tata, sprda neko ko se nikad nije zva Jovanović, koji bi to bio pravedan gnjev, moga bi neki hrvatski Steinbeck, koji bi se moga zvat i Tomić u narodu poznat ka kanta govana, napisat hrvatske plodove Gnjeva, o mladom Jugoslovenu bivšem pitomcu JNA koji prođe ispod Istanbulske konvencije i postane žena, koja postane tata, ditetu od svoje cure, koja je ubrizgavala sjemenke nepoznatog muškarca u pulsirajuću vaginu.

Onda bi Rajko Grlić moga o tome snimit film, u kojem bi Rade Šerbedžija glumija Milorada Pupovca kako potreseno nabraja poimence svako od tisuća pokatoličene srpske nejači, a kineske ustaše u majicama s natpisom Aj srce Imacki, bi pivali Juru i Bobana, dok bi Tihana Lazović izvlačila zastavu iz pulsirajuće vadžajne, a Prle i Mrle ispaljivali čepove iz guzice.
Ako to ne bi dobilo Oskara ja ne znan šta bi.

Post je objavljen 09.02.2019. u 15:57 sati.