Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stella

Marketing

Hvarski dani


I opet su na dnevnom redu Hvarski dani u restoranu "Šaran" u
Zemunu, naša godišnja fešta hedonizma.



Restoran je adekvatno urešen.




Kuhari iz restorana "Kod kapetana" iz Hvara i dnevno snabdijevanje
finom svježom ribom i školjkama garantiraju poseban užitak.

Prepoznajete li neke vrste riba?


Kako izabrati? Teško. Ovog puta pobijedili su veća orada i
jedan krupniji list.

Kako je bilo dobro, nije potrebno ni pričati.


Valja se i zasladiti, naravno.

Tart s rogačem opravdao je sva očekivanja, a ni fritule
nisu bile za baciti.


Vidimo se u Šaranu za godinu dana, ukoliko se ne odlučimo
još i za dane istarske kuhinje u studenom!


Post je objavljen 04.03.2019. u 05:24 sati.