Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Plastika, plastika ( nova gimnastika )

Žene koje grade estradnu il neku tamo već karijeru često posežu za plastikom. Pritom ne mislim na korištenje najlonkesa za donest stvari iz dućana, u dućan ne idu jer ne stignu usljed borbe sa konstrukcijom karijere i plastike.

Šta to znači? Pa recimo, misli da će možda bolje pjevat il glumit ak poveća usta za tri, četri broja. Pa kod plastičara. Bil vi mogli meni poriktat medna usta da lakše baratam mikrofonom? Bi, naravno, to će vas koštat tolko ojra. Nađe platežno jakog i riješi situaciju oko silikonskog punjenja onog šta se nekad vidjelo onak malo na licu; e sad se vidi nadaleko, a bogami i naširoko. E onda skuži da one sa većim brojem prsnog koša isto puno lakše pjevaju. Pa opet kod plastičara. Bil vi meni mogli nariktat poprsje da izgleda jako moćno? Pa naravno da bi mogo, za šta sam išo na fakultet i specijalizaciju neg da ga nariktam tak da bude čvrsto i stabilno u toj mjeri da se može leć na njega ko na luftmadrac a da se ništa nikud ne pomakne. Pa opet onaj platežno jak snosi financijski dio, iza kojeg to stoji tak da ni direktan udar groma nemre naudit postojanosti plastike. I tak se onda redaju plastičnoelastični vakinaki zahvati, iza kojih je više ne prepoznaje ni rođena majka. Jer kad pogledaš fotke od dotične prije i poslje svih zahvata jedino su nokti na nogama možda prepoznatljivi, a i to je suspektno.
Al još me više onak čude muškarci skloni korektivnim plastičnoelastičnim zajebancijama. Pa jedan takav povećava usta u par navrata i onda ih na kraju ide smanjivat jer skuži da više nemre nać šalicu za normalno pit kavu, sve su premale za kalibar njegovih laloka pa kad krene samo srknut kavu zaleti mu šalica u grlo. I normalno da onda ide smanjivat volumen jer kak će mu krljke od šalice izvadit iz ždrijela? Pa ni to nije dosta neg ide presađivat kosu po obrvama; e to bi baš volila vidjet kak se radi, sumnjam da koriste selotejp i škare. Navodno treba mjesec dana da se dlake prime, a dotle valjda stalno sjedi pred špiglom i prati jel se dlake primaju il su otpale kad je kihno il ispuho nos. Pa ni to nije dosta, ide još operirat nos ( al to tek kad se obrve prime jer nemre kihat dok se obrve formiraju ). Pa formira vilicu i bradu; u neka druga vremena vilice i brade su se formirale uglavnom šakama u tučnjavi, sad za to postoje plastičari koji naprave šta ti god padne na pamet. Pa ni to nije dosta, neg i luleka operira preko nekoliko puta ( šta je radilo na luleku - ne znam nit me zanima, tek nabrajam da se zna da se i to može plastičnoelastično korigirat, a sve u svrhu prosperiteta i osobnog napretka vlasnika od luleka ).

Znate šta ću vam reć? Kad to sve tak vidim i zbrojim i oduzmem, neizmjerno sam zahvalna onome šta me stvorilo na pravilnom rasporedu kromosoma u mojoj genetskoj konfiguraciji. Mislim da on uveliko utječe i na raspored sivih stanica, a time posredno il neposredno i na raspored plastičnoelastičnih fiks ideja novostvorenih Barbika i Kenova. I sve je dobro dok sva ta pusta plastika ne počne pucat. Pritom ne mislim na ručke od najlonkesa za donest stvari iz dućana.

Post je objavljen 07.02.2019. u 22:24 sati.