Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kristalnog kamena sa ramena

Moja frendica neukrotiva čarojlija, je jedno super veselo i manito čeljade, ako ne virujete meni morete pitat Sarah be, zna se da ona govori istinu, samo istinu, i ništa drugo nego istinu, ka recimo kad kaže da je ona zaslužna šta je poslala Purgericu da mene špijunira.

Vjerojatno je vi i ne doživljavate previše, neukrotljivu naravno, jer se ne ističe previše i ne skita po blogovin, a nekad je misecima i nema, i uglavnom je tu da jebe mater onome ko krene u našu frendicu Sarah be, koja je poznata po špijunskim aktivnostima prema meni, što je dovelo do toga da smo se ja i Purgerica upoznali.

Jesan ja vama ikad priča kako je mene Sarah be, našla na fejsu, kaka Mata Hari, kakvi Đems Bondovi, sve čisti amateri.

Da malo više čitate moju frendicu neukrotljivu, odma bi shvatili da je to idealna osoba koju bi angažirali da van organizira dičiji rođendan, djevojačku večer, ili već tako nešto, i ne bi falili, ako bi preživili djevojačku imali bi se čega sićat, a dičiji rođendan bi se moga smatrat uspješnim ako bi priživili svi klavunovi i slonovi, i striperi koji bi zabavljali mame da se dica mogu na miru zabavljat.

Kako vi zamišljate recimo našu Gurmi, koliko vas misli da je Gurmi nježna vitka plavušica, jel tako da ste mislili da je mala i debela uvik zamazana čokoladom, kad ono Gurmi izgleda ko Gwyneth Paltrow u najboljim godinama.

Naravno da vi koji me ne znate mislite da sam ja markantan muškarac, diskretno prošaran rijetkim sjedinama, nešto ka malo tvrđa varijanta Georga Clooneya, on ipak ima malo onih pičkastih elemenata, koje sam ja dugotrajnom Vježbom skroz eliminira, i naravno da ste u pravu.

Nego kako bi vi sebe opisali nako objektivno, nemojte mećat slike, ni imat baš eksplicitne opise, ko zna možda ovo i dica čitaju.

Ili ako vas možda zanima kako neko od blogera izgleda, pitajte, naš suradnik vidoviti Milan odgovara na sva vaša pitanja, čak i ona koja se ne usudite postaviti.




Post je objavljen 06.02.2019. u 20:19 sati.