Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OTVORENO PISMO DARKU LAKLIJI SUCU PREKRŠAJNOG SUDA U BJELOVARU (1)



OTVORENO PISMO DARKU LAKLIJI SUCU PREKRŠAJNOG SUDA U BJELOVARU (1)

Kamo sreće da ste vi pravi sudac. Ali vi niste ŠTIT naroda. Vaše donesene presude su: gnusoba i zloća... Nepravda vam je kao moć? Vidio sam mnoge vaše ludosti, jer vaše presude jačaju ruke zločincima. Sodoma i Gomora su vam idol. Poigravate se sa tuđom čašću i dostojanstvom. Pristrani ste i krepite nečastivoga. Vaš duhovni, tj. psihićki svijet je pun ruševina...

Kakav ste vi sudac? Dokle ćete suditi krivo i ići na ruku korumpiranim kriminalcima? Tako postajete "ludi sudac", bez prave istrage i uvida, sudite "časne ljude" kao neke prestupnike zakona. Pod kojom vlašću sve to činite?! I od koga je došla takva zapovijed? Sudac ne smije biti zaluđen lažnim strastima, i okaljati svoje srce i podržati bezakonje.

Vi mene možete vrijeđati s takvim mistifikatorskim presudama, koje su zlonamjerne i montirane - ali me raniti ne možete. Vaši šefovi su pravi zločinci kad vam sve to dopuštaju. No, takav sudac kao vi ne želi istrijebiti grešnika iz ovog društva i kazniti ga za zloću. Priklanjate svoje oči lažima i bolesnim iluzijama...

Gospodine Darko Laklija vi niste ni mudar ni učeni čovjek, vi ste samo jedan "obični pravnik" koji sramotite svoju titulu, odnosno diplomu... Tko ste vi? Nema vas nigdje u bilo kojim drugim disciplinama. Ne nanosite samo meni štetu, nego nanosite štetu svim poštenim ljudima, i budućim naraštajima... Ako ste dovoljno pismeni onda ćete razumjeti ovo što vam ovdje pišem.

Mač je riječ vjerodostojna, i vi niste nikakva pravda,.., jer ne razumijete pojam "pravda" i pojam "pravo". Slični ste čovjeku koji halucionira i lamanta... Vaši potomci će se stidjeti i sramiti vaših djela. Tlačite normalne i pravedne i poštene ljude. Na njih se nabacujete blatom, drvljem i kamenjem... Zbog vaših zlodjela pati narod u ovoj nominativnoj državi.

Grubo narušavate ljudska prava i građanske slobode čovjeka. U vašoj glavi je mrak i nema svjetlosti, ili bolje rečeno svijesti. Drugi pošteni suci postaju isto "zlikovci" i grešnici, jer sramotite sudsku profesiju, osuđujete nedužne, a oslobađate krivce... Ja sam zato da se istrijebi "mito i korupcija" i da "baklja svijetlosti" snagom plamena i duha spali svu nepravdu.

Pod koprenom i zastorom suda radite mnoge gluposti. Tko će vama suditi za grijehe, ili vam oprostiti grijehe što ih činite? Tko je vas izabrao za sudca? O takvima reče "Gospod", bezakonje izlazi iz sudnice "Babilonske - EU", a takve su stariješine nad narodima?! Umjesto da su suci upravitelji, oni su pakleni vragovi. Obeščašćujete i rugate se ljudima.

Suci kao vi, i takve stariješne kao vi: trebaju se redovito: posipati sa "pepelom" po glavi. Žrtvu dajete vragu svome. To je opasnost "blagostanju", i to ste vi. Vaše oči ne vide i srce vaše ne razumije, izgubljen vam je razum, vi ne razumijete prave sudove - oči su vam sve tamnije... Pridonosite tjeskobi i krizi vremena... Ima kraja svim tim lažnim čudesima.

Niste ni zaslužili da vas nazovem "gospodine" ali kažem vam - blud vaš svršiti će kao grozota i pustoš u "dolini gubavaca". Puni ste bezbožne namjere i već 20-tak godina me sudite, a 99% vaših presuda je pravo ekološko smeće. Mene ne vreba vaša pravda nego smišljeno zlo. Koliki su samo lažno svjedočili protiv mene i tako su oni postali krivokletnici.

Pomagali ste "krivokletnicima" da pakosti njihove izmišljene budu protiv mene. Krepili ste njihove laži - ali ja sam čist od tih laži... Sudac ste kojem se vidi "golotinja" i vijori vam se visoko zastava izdaje. Naduti ste silnik kojemu je u rukama "sudačko žezlo", ali neće dugo vaše motrenje, jer ima i tim lažima kraja.

Malo je bilo pravih i stvarnih ljudi na Planeti Zemlja, a vi upravo takve progonite, jer tobože vi držite puteve pravednih. Gomilate opačinu na opačinu, i pitam vas u svome otvorenom pismu vama: tko je nasilnik i zlostavljač nego vi?


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 06.02.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4677.


Post je objavljen 06.02.2019. u 15:32 sati.