Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

A dobro, o seksuNevjerojatno, zgražavanje kolegice i kolege na velikom odmoru, otvorio u zbornici za skraćivanje meni predugačkog odmora blog naše Ani ram, da kakva je to slika, ja odgovaram, kakvo je to virenje, pa velim, žena fenomenalno piše, kaže kolega, ja mislio da si ti na loomenu, svi smo na loomenu, a ti eto imaš vremena za druge stvari, looomen je inače dio te reforme koja kao treba osvježiti rad u učionici, dobivaš tako neke neke online zadatke, pa će te valjda tako i vrednovati, vidim najdosadniji to štreberski rješavaju, svaka eventualno u nekoj budućnosti kuna viška dobro dođe.
Nisam tako uspio pročitati, dekoncentrirali me, post kolegice Ani u kojem se i između ostalog spominje i pomirbeni seks. Jest, sjetio sam se, jednom je bio dobar, ali ostajem pri primjedbi, da je ta tjelesna aktivnost definitivno precjenjena, što reče onaj engleski gentleman, gospođo, nadam se da ćete uskoro zatrudniti, da ne moramo više ponavljati te smiješne pokrete. Saznajem u biografiji jedinog pisca koji mi se sviđao u opisima seksa, naravno Henka Bukowskog, veli njegova bivša Linda King, da kad su se upoznali, on nije imao pojma o seksu, ona ga sve naučila, a upoznali su se nakon njegove pedesete, on već napisao neke super knjige. S druge strane sam saznao od bivše ljubavnice Anais Nin, da je Henry Miller, pisac koji mi nikad nije pretjerano drag, zbilja bio fizički obdaren, igrom slučaja sam to od jedne prijateljice saznao i za jednog našeg poznatog pisca, no ona mi je i dodala da je skoro sve u njihovoj vezi štimalo osim seksa. To bi trebala bit utjeha za nas prosječne valjda, po raširenom mišljenju.
Meni jedino krivo, neću stići ni sad pročitati post od Ani, moram ručati, a onda jurim na sastanak s novim odvjetnikom, čitam vas sve poslije!Post je objavljen 06.02.2019. u 12:39 sati.