Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova27777

Marketing

Poveznice...

U prošlom sam postu spomenuo poveznice na neki način, da sad u ovom malo proširim njihov kontekst. Radi se o hip-hopu, žanr na kojem sam odrasao. General Woo,Bolesna braća El bahatee. Poveznice sa glumom su u ovom žanru vidljive, zapravo sam hip hop je u neku ruku gluma. Tekstovi su svedeni na neki određeni scenarij najviše kriminalni gdje MC ( master of ceremony) interpretira tekst iz kuta tog lika kojeg glumi. To su stvari kao što je ova.


U drugu ruku ima i jedna skroz druga poveznica. Realan opis stanja u državi,od politike kriminala, ekonomije. Primijer 2.



I zadnje da malo zakuham kašu svim konzervativcima, zadnja stavka su ljubav i seks. Slijedi primjer 3.



Iz ova tri primjera se zapravo da zaključiti da hip- hop kao žanr zapravo ima dosta poveznica sa glumom. Interpretacija teksta iz kuta izmišljenog lika, opis stanja u državi i društvu i ljubav i seks. Ovo je i jedini žanr koji se može izvoditi kroz uloge. Tako da sa scenografijom ili glumom hip hop kao žanr ima dosta poveznica. Način interpretacije teksta se može složiti da to sve izgleda kao neki krimi film ili serija. Ps hip.hop se neće svidjeti svima samo kratka digresija. Uglavnom, sve se svodi na to da je ovaj način izražaja neka vrsta glume a osim toga većinom su teme sa socijalno ekonomskom podlogom.

Post je objavljen 04.02.2019. u 00:04 sati.