Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toco1980foto

Marketing

Klubvizija i Studentski Centar

Od siječnja ove godine, Klubvizija više nije dio programa zagrebačkog Studenstskog Centra...

Za one koji ne znaju, Klubvizija je kreativni filmski i foto laboratorij za rad sa 16 mm i 8 mm filmskom vrpcom, te klasičnom (filmskom) fotografijom, a koji je omogućavao svim zainteresiranima pohađanje predavanja, projekcija i radionica filmskih stručnjaka i umjetnika kako bi se osposobljavali za kreativni i praktični rad s filmom i fotografijom, a koji je djelovao u sklopu zagrebačkog Studentskog centra zadnjih 10 godina...

Objava sa Facebooka
:

Dragi članovi/ce i podržavatelji/ce Klubvizije, obavještavamo vas da od siječnja ove godine Klubvizija više ne čini dio programa Studentskog centra u Zagrebu.

Prekid suradnje dolazi u godini u kojoj ujedno obilježavamo 10 godina djelovanja filmskog laboratorija, te za nas predstavlja simboličan kraj jedne ere i ulazak u novu.

Naša djelatnost se u tom smislu nastavlja, a trenutno tražimo novu adresu koja bi udomaćila naš filmski laboratorij. Svi koji nam se žele pridružiti i pomoći u traženju novog prostora te podizanju laboratorija su više nego dobrodošli.

Hvala svima koji su nas svih ovih godina podržavali i dolazili na brojne radionice, projekcije, predavanja, izložbe, koncerte. Pratite nas i dalje jer ćemo postepeno javljati novosti i aktivnosti koje planiramo za ovu godinu.

Članovi i članice Klubvizije.


Post je objavljen 02.02.2019. u 19:41 sati.