Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

ljubimci

zadnjih dana svjedočimo nemilon represijom od strane imalaca kućnih ljubimaca prema nevinim blogerima i blogericama. najprije je ona velika V otvorila blog svom mačku zlaji, da se momak može izrazit jer mu je napunila glavu kako ode na blogu ima dobri mačaka. nije proša ni dan pa je osvanila i anketa o istom šta smatram vrlo neprofesionalnim i nadasve nepotistički o čemu bi i stručni ljudi iz dorha mogli povest računa da se slučajno ne radi o kakvoj korupciji. vaki kaki smo, a to oče reč ka žabe šta su digle nogu za potkovat ih, nije prošlo ni po dana eto ti one elyce sa svojim pason na baterije, pa kao da ni to nije bilo dosata nego se sad pojavija i patak sa krizon identiteta. ka šta san i reka u anketi još nan samo fali neka blogerica sa zecovin, šta ne bi bilo zgoreg jer od nji se da napravit lipi tingul sa bižima pošto se stara teta već odavno nameračila patka.

i sad ja vas pitan je li to humano, nije li to nasilje u blogerskoj obitelji, pače, al ne ovo od velike V nego kako gramatički član, nasilje među vršnjacima? nisu li za nasilje u obitelji i među vršnjacima zadužene službe, jesu, a šta one rade? misle o tome zašto nema cjepiva za gripu! svjedoci smo tužne sudbine vepra špira ali malo njih zna da je i špiro bija kućni ljubimac kojega je njegov gazda pustio da slobodno šeta u svom prirodnom okruženju po marjanu. špiro nikoga nije napao niti je ugrozio nasade, nije se približavao kućama (jerbo zna da je tamo ugrožen od ljudi) i onda su se oni šta šetaju svoje drugo ja našli ugroženi i prestravljeni od susreta sa ton nemani. bidan špiro je platija životon za preserung oko kućni ljubimaca, a dobro ako je završija u loncu, bar neke koristi, a ako nije onda je to bila uzaludna žrtva.

i sa vi recite da je to pošteno. nije, dašta da nije, jedan patak kojem je misto u pečnici se šepiri po blogu dok društvo za zaštitu životinja postavlja pitanje je li upotreba konja za izvlačenje zaraženih stabala sa marjana zlostavljanje životinja i kao takvo krivično djelo, a ka iskorištavanje patka i mačka, onog baterijskog od elyce njanci da ne spominjem, u promiđbene svrhe nije! majkemi kupit ću krokodila, stavit mu brnjicu i vodat ga okolo na onom špagu šta se rasteže pa ako mi se koja đukela približi samo ću skinit brnjicu i otkočit špag neka šeta slobodno, inače krokodili vole male životinje koje puno arlauču.

recite NE nasilju od strane kućnih ljubimaca.

Post je objavljen 02.02.2019. u 18:54 sati.