Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Izvještaj iz Rijeke

Eto, svemu lijepom kad tad dođe kraj. Živa i zdrava vratila sam se od Morskog koji me je, kao i uvijek, tretirao kao pravu kraljicu. Ukratko ću vam opisati što se događalo.

U početku, bezbroj poljubaca i zagrljaja već na samom kolodvoru u Rijeci. To vam je bilo otprilike ovako...svaka dva do tri koraka poljubac i zagrljaj. Mogu vam reći da je bilo trenutka kad sam jedva dolazila do daha.

Obavezna kava u kafiću gdje me Morski jednostavno hipnotizirao pogledima ali bome i ja njega. Nakon toga bus gdje smo sjeli nasuprot jedna starije gospođe koja nas je čudno pogledavala tj . naše česte poljupce koje su odzvanjale busom k'o i u onom crtiću u kojem Gustava živciraju poljupci (k'o vađenje čepa) jednog mladog para hehehehe.

Ali da ubrzam. Dakle mi smo vam po cijele dane boravili u sobici koju smo napuštali samo u hitnim slučajevima na pr. kad smo na brzinu kuhali ručak, kavu ili povremeno koristili kupaonicu i sl.

Na stolu kraj kreveta imali smo stalno kekse, čvarke, MG nivelu i obavezno kavu a ostalo slobodno vrijeme potrošili smo na seks u svim varijacijama i varijablama. Nema toga što nismo probali hehehehehe. Što naravno neću opisivati, to izvolite zamisliti svatko po svom ukusu (hehehehe) ako to slučajno poželite, ako ne, opet ok.

Uglavnom, bilo je divno i bez i posljedica ovaj put tj. bez potresa i rušenje fasada s krovova. Jedan slobodan trenutak iskoristili smo na snimanje kratkog odlomaka Shakespeareove drame "Romeo i Julija" u našoj izvedbi (hehehehe).




Post je objavljen 31.01.2019. u 12:06 sati.