Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modaija

Marketing

Kapa, šal, džemper...

Dugo vremena za mene kapa i šal su bili samo modni dodaci.




Međutim, jednom sam se zatekla vani u večernjim satima, kad mi je studen bukvalno ubadala u kosti, iako sam imala tonu odjeće na sebi.




Prijateljica mi je dala svoj ogrmoni šal, koji sam ogrnula i doslovce se zgrijala. Od tada imam drugo mišljenje o šalovima.



Neke od nas ne vole nikakve kragne, jer ženski džemperi ponekad bockaju. A pogotovo kada tako zabundani do nosa uđemo u prodajni centar i na licu mjesta budemo obareni kao kokoši.



Džemperi su nešto što svatko od nas ima u ormaru. E, sad! S "roll" kragnom ili obični okrugli izrez? Mnogima od nas je dvojba.



Ja sam imala faze u životu. Jedno vrijeme ti džemperi su sa prvim danima zime imali visoku "rollušu", a onda sam došla u fazu da me to "bocka", pa sam šalovima popunjavala taj prostor. Sada sam se opet vratila kragnama.





Džemperi ženski zapravo spajaju gornji sloj odjeće (kaput, jakna, bunda) i donji (hlače, tajice, traperice). Ja volim jarke boje i tako se borim protiv zimskog sivila.




Eto, dragi moji!
Neka znate, nije zima prošla.
Veljača - prevrtača je već stigla u posjetu.
Ne spremajte ništa u ormare. Jedan dan vjetar i kiša, sa pokojom pahuljom; drugi dan sunce i plavetnilo. I onda stiže Baba - Marta. I tako do proljeća.




Do nekih sunčanijih dana
grli vas vaša
Fashionistica



Post je objavljen 29.01.2019. u 17:14 sati.