Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

Kad Spličanka poludi...

....i kupi novi mercedes tada nas dvije završimo u spa centru


Dakle ljudi moji..... Meni je to prvi ulazak u tak nekaj. Čudila sam se svemu ko pura dreku a moja spličanka je plakala od smijeha. Največi šok mi je bio kada mi je djevojka prije masaže pružila jednokratne gače. Pa to gača vidlo nije, nigdje neke tkanine, gaze, biločega. I tange za te gače izgledaju veliko. Ajd, ajd namjestim ja to nekako i krenemo mi.
Masaža savršena, vrat više ne boli. Finska kupelj kao melem za moje zaštopane sinuse. Ali....
Đakuzi...... Prvo, hoću sjest unutra pa zaronim. Malo sam mala. Ajd... Namjestim se nekak. Spličanka upali prekonekoliko gumbiča kad ono.... Isusatikrista cunami.... Drž se za rub, pa lovi zrak, pa zubima za zrak. Majkomila, petnaest min mi trebalo da se posložim na tom čudu.

E sad... Idemo radi bolje cirkulacije toplo-hladna kupelj..... Ok, ovo topla može ali pobogu di ću u hladno. Pa radim u hladnom pol dana. Ali ne....mora se kad dalmatinka zapizdi.


Preživjela sam to sve. Dobro se nasmijala. Opustile se uz dobru muziku i fini čaj. Dobile smo i sat vremena gratis jer smo vlasnici i curkama koje tamo rade bile zabavne.

Spličanka se vratila s novim merđom u Split pa će na Hvar. Ja sam ostala tu, u hladnoj mesari u koju putujem "divnim" tramvajem sat i pol u jednom smjeru. Nas dvije živimo totalno drugačije živote, potpuno različiti svijetovi i razmišljanja. Ipak, zajedno se super zabavljamo, bez obzira gdje je koja uvijek smo tu jedna za drugu. Ona je meni pokazala uživanje u wellnes centru a ja njoj pokazujem uživanje u obiteljskom životu.
Minus i plus... Rekla bi Rozga


Post je objavljen 29.01.2019. u 10:37 sati.