Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/disreiwerve

Marketing

Badoo kako se koristi - Karlovac

Šta je Snapchat i kako se koristi? (VIDEO) [2017]










Dating Site: Badoo kako se koristi






Kreiranje snap-a i korišćenje posebnih opcija i funkcija Nije teško zaključiti kako se snap pravi, ali nije baš tako jednostavno pronaći sve te zgodne opcije koje Snapchat poseduje. Potrebno je dodirnuti na mali okrugli taster unutar kog su zvezdice kako bi aktivirali funkciju i potom samo precrtati ono što želite da uklonite sa fotografije. A odmah pored tog tastera je i taser za promenu kamere.



badoo kako se koristi

Da biste mogli da ih primenite, potrebno je skenirati sopstveno lice dugim do na njega. Kada okinete video ili fotografiju, na raspolaganju će vam biti brojne opcije za uređivanje. U samom vrhu stranice sa informacijama o nalogu se nalazi mali taster u obliku peharčića eng. Gel se stavlja na penis,a kasnije moze da se stavi kondom.



badoo kako se koristi

Šta je Snapchat i kako se koristi? (VIDEO) [2017] - Memories Ukratko rečeno, Memories je kategorija gde možete sačuvati svoje snap-ove za neko kasnije korišćenje. Filteri, geografsko označavanje i ostale opcije Prevlačenjem prsta preko fotograije se primenju filteri ili geografsko označavanje u vidu stikera sa nazivom grada u kom se nalazite.



badoo kako se koristi



Da li ste čuli za Tinder? – Vibracije 19
Kako koristiti Snapchat i čemu služe sve opcije? Nakon ponovnog pregledanja, ona je zauvek nestao. U suštini, ne možete da znate šta treba da raditi da biste nešto otključali, ali možete da vidite šta ste otključali i na koji način. Međutim, postoji nešto posebno i kod njih. Inače, kada prevučte prst preko poslatih poruka, na desnu stranu, prikazaće vam se informacije o vremenskom kodu tj.

[Dating site for stay at home dads|Somali dating sites in kenya|Dating site fails tumblr]








Post je objavljen 29.01.2019. u 03:24 sati.