Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

AKO KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ POMILUJE TOGA DROGERAŠA, JA JE VIŠE NE SMATRAM SVOJOM PREDSJEDNICOM !DANIMA NAS BOLESNI I KORUMPIRANI MEDIJI ZAMARAJU O POMILOVANJU HUANITA LUKSETIĆA.

Ispada da smo mi građani glupi i da ništa ne vidimo. Topimo se u bezakonju i sve je gora situacija u državi. Ovako "zeleno svjetlo" odgovara kriminalcima. Budimo jasni – jer ovako stanje je samo vjetar u leđa drogerašima. U Ministarstvu pravosuđa vlada teški pravosudni blud, a ništa bolje nije i u drugim odgovornim institucijama.

Nije čak ni slučajno to što od Huanita Luksetića, privatni odvjetnik je Vladimir Gredelj, koji je sazvao konferenciju za novinare u restoranu "FRANZ" u Bjelovaru, čiji je vasnik Marijan Coner (HDZ) veliki prijatelj od predsjednice RH., Kolindre Grabar Kitarović. Meni to sve osobno "smrdi" na urotu protiv naroda, jer važni problemi se ne rješavaju i odvode se u drugome smijeru...

Tko je Vladimir Gredelj, privatni odvjetnik iz Bjelovara, koji je dužan državi više od pet milijuna kuna za porez. I takav ima tu što uopće reči? Neka predsjednica onda sve pomiluje kažnjenike do dvije godine zatvora u državi. Pa, će onda to biti pravedno prema svima zatvorenicima - jer pred zakonom su svi isti. Koja se medijska "pumpa" radi oko ovog slučaja.

Ako Kolinda Grabar Kitarović pomiluje toga drogeraša, ja je više ne smatram svojom predsjednicom. Mediji uglavnom pljuju po poštenim i svjesnim sudcima. Ovo je dokaz da vlast pribjegava i brine o kriminalcima, dok nam pošteni i stručni i radni ljudi bježe van iz ovakve imagnarne države.

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 29.01.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4665.
Post je objavljen 29.01.2019. u 02:20 sati.