Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/froginneligh

Marketing

Korištenje kartica na internetu - Brzog datiranja

Uputstvo za plaćanje MasterCard kreditnom karticom na internetu










Click here: Korištenje kartica na internetu






Zagrebačka banka ne može se smatrati odgovornom za posljedice i štete zbog zloupotrebe do koje je eventualno došlo korištenjem kartica kod tih servisa. Takvo plaćanje može da se desi prilikom rezervacije hotela ili sličnih usluga. Čuvajte ove podatke i nemojte ih dijeliti osim ako niste sigurni u stranice Internet trgovine. Nekoliko jednostavnih mjera opreza učint će korištenje Vaše kartice sigurnijim i opuštenijim!



Korištenje kartica na internetu

Za korištenje sigurnosnog standarda potreban vam je token, ovisno o vrsti kartice, kojim potvrđujete svoj identitet Zagrebačkoj banci za svako plaćanje putem interneta. Broj izdanih platnih kartica i njihova upotreba na prodajnim mjestima i bankomatima neprestano raste, a sigurnost prilikom njihova korištenja u nijednom trenutku ne smije biti dovedena u pitanje. Internetska trgovina automatski se povezuje s Bankom radi provjere identiteta. Na prodajnim mjestima na internetu koja omogućuju prihvat kartica za plaćanje robe i usluga proučite uvjete plaćanja, dostave te reklamacija i povrata.



Korištenje kartica na internetu

Uputstvo za plaćanje MasterCard kreditnom karticom na internetu - Ako i dalje želite registrirati karticu po kojoj je onemogućena daljnja verifikacija, trebate se obratiti PayPalu odabirom opcije Contact Us na dnu bilo koje stranice PayPala kako biste dobili potrebnu pomoć za ponovno dodavanje iste kartice. Na određenim prodajnim mjestima, pored direktnog plaćanja karticama, moguće je i plaćanje putem PayPala.



Korištenje kartica na internetu

Limit podizanja gotovine je 1000,00KM, na dnevnom nivou. Na internetu se mogu koristiti Visa Classic i Visa Business kartica MF banke. U slučaju gubitka PIN broja, obratite se najbližoj poslovnici MF banke. Sve kartice važe 4 godine. Ako unesete pogrešan PIN više od tri puta, Ako vam je kartica blokirana, Ako je kartica nepravilno stavljena u bankomat ili niste uzeli svoju karticu 20 sekundi nakon što Vam ju je bankomat vratio. Ako bankomat ne vrati karticu, klijent mora doci u poslovnicu da podnese reklamaciju. Na internetu se mogu koristiti sljedeće kartice: Visa Electron Interent, Visa Classic Revolving, Visa Charge, Visa Business Electron I Visa Business Revolving. Visa Electron Internet, Visa Charge I Visa Business kartice se izdaju na period od dvije godine, dok se ostale kartice izdaju na period od četiri godine. Nemojte ga čuvati zapisanog, a naročito ne zapisanog pored kartice ili na samoj kartici. Kontakt telefon: 051 240 309.



Kako saznati šifru za zaključani WiFi internet? [2016]
Ne šaljite sliku kartice! Broj izdanih platnih kartica i njihova upotreba na prodajnim mjestima i bankomatima neprestano raste, a sigurnost prilikom njihova korištenja u nijednom trenutku ne smije biti dovedena u pitanje. Verifikacija kartice Nakon što su svi podaci uneseni, PayPal naplaćuje 1,95 USD od korisnika kartice i šalje Banci četveroznamenkasti broj Expanded Use Number u opisu transakcije. Karticama građana Zagrebačke banke Mastercard, Visa i Visa Electron moguće je kupovati na internetu na svim prodajnim mjestima koja prihvaćaju ove vrste kartica. Visa Electron Internet, Visa Charge I Visa Business kartice se izdaju na period od dvije godine, dok se ostale kartice izdaju na period od četiri godine. Provjerite još jednom jesu li svi podaci ispravno uneseni. Kartice Splitske banke možete koristiti u cijelom svijetu, međutim ukoliko putujete izvan Europe i namjeravate koristiti karticu Splitske banke preporučamo vam da nam najavite svoje putovanje. Kako mogu prepoznati online trgovinu koja primjenjuje 3-D sigurnosni standard? Stoga, postupajte odgovorno sa svojom karticom i opušteni krenite u kupnju.

[Besplatni mali oglasi Srbija, Beograd|Seks na jednu noć? Što da ne!|Apartmani budva stari grad cene]








Post je objavljen 28.01.2019. u 20:29 sati.