Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

EN PRIMEUR 2019.


VINA IZ PODUNAVLJA, DALMACIJE I MEĐIMURJA

Udruge Graševina Croatica, Vina Dalmacije i Hortus Croatiae, uz podršku Udruženja vinarstva u sklopu Hrvatske gospdarske komore održati će 31. siječnja, u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin događanje En Primeur 2019. Biti će tu kušanje vina graševine, pošipa, pušipela i drugih sorti iz tri vinske regije: Podunavlja, Dalmacije i Međimurja.
Sommelieri, vlasnici i voditelji restorana, barova, hotela, F&B manageri, distributeri i ostali vinski stručnjaci dobro su došli od 13 do 17 sati, a ostali ljubitelji vina i vinski entuzijasti od 16 do 19 sati 31. siječnja. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.
Udruženja tri udruge vinara organiziraju En Primeur 2019. kako bi predstavili ponudu vina iz berbe 2018. godine.
Uz mlada bijela vina, vinari će predstaviti i crna vina starijih godišta, koja će tek doći na tržište. En Primeur je događaj kušanja mladih vina zadnje berbe i crvenih vina starijih godišta te ekskluzivnih vina koja će se tek biti ponuđena tržištu. Stručna javnost i svi ljubitelji vina moći će okusiti vina iz posljednje berbe koja će tek doći u ponudu. Ovaj događaj ima važnost središnje premijerne degustacije berbe iz prethodne godine.


Post je objavljen 28.01.2019. u 05:56 sati.