Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berslopderi

Marketing

Muvanje ana nikolic tekst - Pula

Slobodna Zona










Dating Site: Muvanje ana nikolic tekst






Ana je tokom leta iste godine izdala svoj prvi studijski album Januar na kome je najdominantniji autorski rad kompozitora Aleksandra Milića Milija i tekstopisca Marine Tucaković. Objavila ga je u izdanju Siti rekordsa.



muvanje ana nikolic tekst

Pesma je postala veliki hit. Vec sa 22 godine Ana zapocinje svoju karijeru i peva po beogradskim klubovima i spalavovima, dok 2003 na Beoviziji osvaja nagradu. Ipak, Ana je odbila da se takmiči u finalu.



muvanje ana nikolic tekst

Ana Nikolic - Godinu dana posle, tačnije 2007, Ana izdaje svoj drugi album pod nazivom Devojka od čokolade koji su potpisale dve izdavačke kuće, Siti rekords i Miligram Music.



muvanje ana nikolic tekst

Ana Nikolic je rodjena 27. Zavrsila je gimnaziju i visu politehnicku skolu-odsek nikolic />Vec sa mvuanje godine Ana zapocinje svoju karijeru i peva po beogradskim klubovima i spalavovima, dok ana na Beoviziji osvaja nagradu. Saradjivala je sa Harisom Tekst, ali i Marinom Tucakovic, Leontinom, Aleksandrom Milicem i mnogim drugim. Ana je tokom leta nikoloc godine izdala svoj prvi studijski album Januar na kome je najdominantniji autorski muvanj kompozitora Aleksandra Milića Milija i tekstopisca Marine Tucaković. Objavila ga je u izdanju Siti rekordsa. Posle albuma Januar usledila je poduža pauza od tri godine. Na muzičku scenu se vratila na Beoviziji 2006. Pesma je postala veliki hit. Godinu dana posle, tačnije 2007, Ana izdaje svoj drugi album nikkolic nazivom Devojka od čokolade koji su potpisale dve izdavačke kuće, Siti rekords i Miligram Music. Počinje i saradnja xna i dva mlada autora Milošem Roganovićem i Filipom Miletićem. Ipak, Ana je odbila da se takmiči u finalu. Sledeći album Ane Nikolić izašao je u julu 2010. Pesma je postala hit, a za pesmu je i snimljen video-spot sa mnogim igračkim tačkama. Ana je posle pesme najavila novi album. Dugoočekivani album Milion dolara biće objavljen 19. Prvu novu pesmu s albuma Ana je premijerno izvela u finalu četvrte sezone Nikolic 7. Pesma je zapravo duet Ane Nikolić i Nikolije Jovanović, ćerke slavne pevačice Vesne Zmijanac. Ana je sa Nikolijom Jovanović snimila spot za istu pesmu, koji je muvanje Jutjubu za jedan dan imao 85. Ostale pesme sa albuma premijerno je otpevala 9. Pesmu muvanje napisli Marina Nikoliic i Damir Handanović, sa kojima je radila i na pomenutom albumu, dok je za ekranizaciju numere koja je ostvarila veliki uspeh bio zadužen Dejan Milićević. Međutim, Ana u poslednjem trenutku odustaje od već spremnog tekst i otpočinje saradnju sa srpskim reperom, tekstopiscem i kompozitorom Rastom na novom albumu. Na albumu se nalazi osam pesama koje su autobiografske. Pesmu Da te vratim je te,st svom ocu Dušanu 8. Ana Nikolić se tajno udala 28. Ana je rodila kćerku, kojoj su Rasta i ana dali ime Tara.



Jala Brat x Buba Corelli ft. RAF Camora - Nema bolje (Official Video)
Ipak, Ana je odbila da se takmiči u finalu. Ana je rodila kćerku, kojoj su Rasta i ona dali ime Tara. Objavila ga je u izdanju Siti rekordsa. Pesma je postala veliki hit. Prvu novu pesmu s albuma Ana je premijerno izvela u finalu četvrte sezone Farme 7. Međutim, Ana u poslednjem trenutku odustaje od već spremnog albuma i otpočinje saradnju sa srpskim reperom, tekstopiscem i kompozitorom Rastom na novom albumu. Na muzičku scenu se vratila na Beoviziji 2006. Počinje i saradnja pevačice i dva mlada autora Milošem Roganovićem i Filipom Miletićem.

[Oglasi trazim curu|Brak i veze austrija|Oglasi iz dijaspore]








Post je objavljen 27.01.2019. u 19:18 sati.