Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tenlongnorthfi

Marketing

Gay seks priče - Susret s djevojkom

Erotske Priče










Click here: Gay seks priče






U tom trenu Moris se ustao i rekao idemo u sobu. Otišala je do kuhinje i donijela još jedno pivo mislio sam joj ne SAD će se napiti pa će joj biti zlo povraćat će pa ću ja još sve morati počistiti. Odseli smo u u stanu koji je teca iznajmijo jer on ostaje tu jer firma tu radi nesto na brodovima. Otrgla se i otišla u toalet kafića u kojem su bili.



gay seks priče

Otisao sam da se tusiram. Posle nekoliko sekundi, ušao je u apartman. Ja bi stenjala ali nisam smela. Legao sam na krevet i skinuo gace.



gay seks priče

Početak gay priče erotika u malom - Da li sam se utrpiovao ili ne, ali sam ga sigurno video.



gay seks priče

Ovo je moja skromna priča o mojem prvom iskustvu sa istim spolom. Imam 24 godine i student sam. Sve je počelo prošlo ljeto kad sam nakon završetka studentske godine bio slobodan po cijele dane. Djevojka je otisla na more, radila je sezonu u rodnom mjestu njenog oca pa sam ostao sam u gradu. Roditelji su otisli na godisnji odmor na more meni se nije dalo ici s njima. Tako sam ja ostao sam u kući. Vrijeme sam provodio gledajući serije, filmove, igrajuči igrice ali i drkajući. Drkao sam dosta i na sve i svašta. Već duže vrijeme ima sklonosti prema oba spola. Smatram se laganim znatiželjnim biseksulcem. Nisam imao nikad nikakva iskustva pa ne mogu reći da sam skroz biseksualan. Te sklonosti nisu takve da mi se neki muškarac sviđa, baš suprotno, ne privlači me niti jedan muškarac niti nije nikad, ali kad sam napaljen zamišljam se kako pušim kurac pa tako i kako ga primam. Sve je to samo mašta koja mi je na početku bila odurna i loše sam se osječao nakon svršavanja ali sad sam se već pomirio sa tim i povremeno kada me uhvati želja drkam na muško muške odnose. Posebno su mi zanimljivi oni sa starijim, debljim, dlakavim frajerima i mladim deckima. Palim se na amatere samo tako da je pomalo i teško nači takve filmove. Uz to moram reći kako zapravo nisu stariji muškarci jedini mi zanimljivi. Nevinost sam izgubio sa 25 godina starijom ženom i od kad znam za sex starije žene su mi jako privlačne. Tako da zapravo kad je sex u pitanju preferiram starije a inače za nešto ozbiljno samo mlađe. Skrenuo sam sa priče pa da se vratim. Kao što sam rekao bio sam sam doma, drkao, jeo, spavao i zapravo bio beskoristan. Jednog jutra ustao sam ranije jer sam morao nešto obaviti i na putu prema autobusu prošao sam pokraj kuće jednog susjeda koji živi dvije ulice dalje. Poznajem ga površno jer je njegova kćer išla u moju školu par godina mlađa. Taj susjed u ovoj priči pod imenom Edo je zidao garažu u svojem dvorištu i spajao ju sa kućom. Kako mi se nije žurilo jer sam prerano krenuo, pozdravio …procitaj vise na.



Bila sam sa 2 CRNCA , nisam mogla da HODAM -Ispovest
A onda progutala u mokru pičku. U jednom…procitaj vise na Imala je 22god,crna kosa sise trojka a a guza velika.. Ja bi stenjala ali nisam smela. Nisam spavao, samo nisam znao sta da uradim. Ima jako zgodne noge. Pitao sam ostrim glasom. Kazu da nije bio toliko neugledan. Mislila sam da je to samo klub za afro Holandjane, odmahnuh glavom. Zbog nogu na drzacima put mi je bio otvoren u potpusnoti. Inače ja sam Filip, mlađi Violetin brat, imam 26 godina, Violeta je starija 2 godine od mene.

[Upoznavanje zena za sex|Matorke srbija|Posao za studente novi sad]








Post je objavljen 27.01.2019. u 19:14 sati.