Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Za grad Bjelovar i okolicu, najveću opasnost predstavljaju ti preobučeni demokrati HDZ-SDPKao dobili smo državu "Hrvatsku" a nikada više u njoj kriminala nego sada.
Krivotvoritelji - u ilegalnoj tiskari u Bjelovaru izradili čak 180.000 lažnih eura! Službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u koordinaciji s USKOK-om uhitili su 11 policajaca iz Bjelovarsko - bilogorske županije i Koprivničko - križevačk županije. Pet djelatnica u Županijskom sudu u Bjelovaru, lažirale su 400 računa i virmana, i ukrale su pola milijuna kuna.

O izbornoj krađi "glasova" u Bjelovaru zna se sve, i o tajnom upisu građana, bez njihovog znanja. To nam je neko pravosuđe i pravda kad oslobađa i dijeli mlake kazne. Godinama su izbori lažirani i namješteni, i to uopće nije volje naroda. Bjelovar je postao leglo krimina. Kuhar u školi je pozitivan na HIV. Baka i unuk naručivali poštom drogu iz Njemačke. U teškaj prometnoj nesreći u Bjelovaru, poginula su dva mladića i jedna djevoka je teško ozlijeđena. U Bjelovaru je kriminal u sve večem porastu. No, zakazala je policija, škole i obrazovanje i odgoj...

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 27.01.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4655.Post je objavljen 27.01.2019. u 12:12 sati.