Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

fjaka

evo čitan u novine kako je mlada i perspektivna poduzetnica dala sedam naputaka kako se othrvati stresu na poslu. znači kaže ona vako:

ka prvo, morate znati reči 'ne' i ne gledati na propuštenu priliku ka na smak svita. odma je razvidno (jebate riči!) da su je od mali nogu učili da nesmi propuštat prilike, al mora bit da su je sve te nepropuštene prilike pritisle i da je 'siluju' na nešto šta ne bi tila pa je odlučila reč ne nasilju. da je odrasla ode kod nas, jer mlada poduzetnica se zove lauren jobling, šta odma asocira na amerikanku koja rezonira na način da prigode beru jagode, onda bi znala da posal nije zec i da se jagode beru više puta u sezoni.

drugo njeno otkriće, nakon šta je kolumbo otkrija ameriku glasi da triba dat vrimena sebi. jebate, pa bar zato ne triba bit lumen, ako nisi ujutro popija kavu na rivi nemoš ni počet radni dan.

treće otkriće je da ispijanje juternje kave na rivi, ka šta smo već spomenili, određuje dnevnu rutinu, šta oče reč da ako si kavu popija nabrzinu sjeba si sebi dnevni ritam i neš doć sebi sve dok nešto ne pojiš.

četvrto otkriće nakon šta su otkrivene piramide maja je kalendar u bojama kako bi sebi vizualizira ono šta su ti prioriteti. da je imalo putovala u mediteranske zemlje, ka recimo ode kod nas, oma bi svatila da prioritet nije posal nego ugoda. jebeš život kojega živiš da bi radija, triba radit da bi živija.

peto otkriće je epohalno, izgasite mobitel! pa jebate, zato i nemaš života jerbo ti pizdarije odvraćaju pažnju od njega!

šesto otkriće se odnosi na to, bukvalno rečeno, da nije važno kako si se obuka ako je tebi u tome ugodno. to jon i nije neki jači zaključak jer ode kod nas ljudi ne polažu puno računa jesu izašli na kavu nakon šta su dali prvu ruku jupola u dnevni boravak ili prominili ulje u motoru, one šta šetaju gučija i pradu po rivi se ne računaju, mogle bi tako reklamirat i jogi, bija bi isti kurac.

i konačno, sedmo otkriće je da u sve to triba uključit tjelovježbu. vrimena za otič u teretanu može nač jedino ako nema dice, šta bi opet značilo da jon je karijera prioritet, kad imaš dicu koju triba vodit u vrtić, školu i na slobodne aktivnosti i poslin ji pokupit onda ti pored spremanja ručka, usisavanja i onoga šta su dica izasrala ne riba tjelovježba, triba ti popodnevni pižolot a ne teretana.

ovi ameri su debelo ukurcu, stalno govore o mediteranskoj prehrani kao najzdravijem načinu prehrane na svitu zaboravljajući pritom da se za takvu prehranu triba malo i potrudit, no zaboravljaju kazati da je za zdrav život presudan i način življenja.

Post je objavljen 27.01.2019. u 10:37 sati.