Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skysnuomophar

Marketing

Upoznavanje i priprema vozila za a karegoriju - Petrinja

Nastavni plan i program iz predmeta Upravljanje vozilom










Dating Site: Upoznavanje i priprema vozila za a karegoriju






Prvih 5 sati nastava je individualna, po jedan školski sat, a kasnije se nastava može provoditi i po dva sata. Jedan sat traje 45 minuta, a blok sat 90 minuta.



upoznavanje i priprema vozila za a karegoriju

Prvih 5 sati nastava je individualna, po jedan školski sat, a kasnije se nastava može provoditi i po dva sata. Posebne pogodnosti: Agencija traži ambiciozne i motivirane djelatnike za timski rad u poticajnom okruženju na domaćim i međunarodnim projektima. Instruktor vožnje pokazivat će vam kako se izvode pojedine vještine, a vi ćete ih uvježbavati ponavljanjem.



upoznavanje i priprema vozila za a karegoriju

Nastava iz predmeta Upravljanje vozilom - Sadržaj osposobljavanja kandidata za vozače B kategorije na prometnom vježbalištu Nastavni sat Nastavna jedinica Sadržaj osposobljavanja Broj sati 1 2 A-1 Upoznavanje vozila, priprema vozila za vožnju, dnevni preventivni pregled provjera razine ulja u motoru, tekućine za hlađenje, tekućine za pranje stakala, korištenje opreme vozila — priprema vozila za vuču , prilagodba sjedala, pravilan položaj za vožnju, prilagodba vozačkih ogledala, vezanje sigurnosnog pojasa i prilagodba naslona za glavu. Prijave s potrebnom dokumentacijom i dokazima o ispunjavanju propisanih uvjeta podnose se pisanim putem na adresu Međimurska energetska agencija d.



upoznavanje i priprema vozila za a karegoriju

Vozila ove nastave dogovarate sa vašim instruktorom vožnje. Nastava iz ovog predmeta traje najmanje 35 sati. Jedan sat traje upoznavanje minuta, a blok sat 90 minuta. Prvih 5 sati nastava je individualna, po jedan školski sat, a kasnije se nastava može provoditi i po dva sata. Nastava se može provoditi sa najviše tri kandidata za vozača. Po karegoriju u vozilu može biti i roditelj ili skrbnik kandidata za vozača. Sa jednim kandidatom instruktor ne smije izvoditi nastavu više od dva nastavna sata dnevno, osim provedbe nastave na autocesti ili noću. Instruktor vožnje pokazivat će vam kako se izvode pojedine vještine, a vi ćete ih uvježbavati ponavljanjem. Instruktor vožnje će vas redovito informirati kako ste svladali pojedine nastavne jedinice, što će evidentirati u Knjižici kandidata za vozača. Tijekom vožnje redovito ponavljajte prometna i sigurnosna pravila, jer ćete tako znatno lakše i kvalitetnije svladati vježbe iz vožnje. Kada svladate propisane sadržaje, instruktor vožnje i voditelj autoškole potpisat će potvrdu u Knjižici kandidata za vozača, čime ste stekli pravo prijavljivanja ispita iz ovog predmeta. Ukoliko smatrate da vam instruktor vožnje neopravdano produžava osposobljavanje, obratite se bez ustručavanja voditelju autoškole, zahtijevajte predispitnu vožnju, odnosno promjenu priprema vožnje. Obavezno pročitajte: Sadržaj osposobljavanja kandidata za vozače B kategorije Nastavni plan i program Sadržaj osposobljavanja na prometnom vježbalištu Nastavni sat Nastavna jedinica Sadržaj osposobljavanja Broj sati 1 2 A-1 Upoznavanje vozila, priprema vozila za vožnju, dnevni preventivni pregled provjera razine ulja u motoru, tekućine za hlađenje, tekućine za pranje stakala, korištenje opreme vozila — priprema vozila za vučuprilagodba sjedala, pravilan položaj za vožnju, prilagodba vozačkih ogledala, vezanje sigurnosnog pojasa i prilagodba naslona za glavu.



Kako da pripremite auto za zimu
Instruktor vožnje pokazivat će vam kako se izvode pojedine vještine, a vi ćete ih uvježbavati ponavljanjem. Ukoliko smatrate da vam instruktor vožnje neopravdano produžava osposobljavanje, obratite se bez ustručavanja voditelju autoškole, zahtijevajte predispitnu vožnju, odnosno promjenu instruktora vožnje. Prvih 5 sati nastava je individualna, po jedan školski sat, a kasnije se nastava može provoditi i po dva sata. Jedan sat traje 45 minuta, a blok sat 90 minuta. Instruktor vožnje će vas redovito informirati kako ste svladali pojedine nastavne jedinice, što će evidentirati u Knjižici kandidata za vozača. Tijekom vožnje redovito ponavljajte prometna i sigurnosna pravila, jer ćete tako znatno lakše i kvalitetnije svladati vježbe iz vožnje. Kada svladate propisane sadržaje, instruktor vožnje i voditelj autoškole potpisat će potvrdu u Knjižici kandidata za vozača, čime ste stekli pravo prijavljivanja ispita iz ovog predmeta. Pohađanje ove nastave dogovarate sa vašim instruktorom vožnje.

[Dating sites cancer survivors|Muslim dating site in qatar|Hook up bars new orleans]








Post je objavljen 26.01.2019. u 14:13 sati.