Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glasmartelu

Marketing

Svingerski život u Novom Sadu - Brzog datiranja

Simone Liberali - Italija, ovog petka na splavu LETO!










Click here: Svingerski život u Novom Sadu






Naturistička plaža u Beogradu. Iste večeri Džef Kuns bivši muž, inače poznati uspešni savremeni umetnik napustio je zemlju sa mojim sinom i otišao SAD. I meni je teško da zamislim sebe u ovako nečem.



Svingerski život u Novom Sadu

Mogu vam reći da mi i to mnogo znači, budući da je suma koju dugujem ogromna. Preostaju mi još trka Formule 1, američki road-trip po Route 66 i posvud, kokain i trojka.



Svingerski život u Novom Sadu

VB Marijana: Kajem se zbog seksa - A ona glasi: probaj nešto novo.



Svingerski život u Novom Sadu

Kao tinejdžer je otišao na žurku sa prijateljem koji je odlutao sa svojom devojkom, ostavivši ga da ide sam kuci u tri sata nakon ponoći. Tinejdžer je insistirao na tome da on nije imao ništa kod sebe što bi neko mogao da ukrade, ali napadač mu ipak nije poverovao već ga je napao. U jednom trenutku se nož našao u mojim rukama i instiktivno sam zabo nož u njegov stomak, a onda je panično počeo da diše. Stavio sam ruku na ranu i seo pored njega, šokiran. Stajao sam tu neko vreme i pokušavao da zaustavim disanje. Prijatelj me je na kraju pronašao i dao sve od sebe da očisti dokaze, a onda me je odveo kuci. Govorio mi je da nisam uradio ništa loše, dok sam ja šokiran sedeo u tišini. Godinama sam čekao da policija iznenadno upadne u stan, ili da me uhapsi na poslu ili u školi. Foto: Profimedia Drugi korisnici su komentarisali da nije trebalo da sedi i da ne zove policiju, ako je već sve to bilo u samoodbrani. Kao i da je čovek koji je imao svoj život ispunjen ljubavlju i mržnjom, bogatstvom ili siromaštvom umirao odmah do mene. Nisam zvao policiju jer nisam imao telefon kod sebe. Nisam se predao kasnije policiji jer sam se bojao da će me privesti i uplašio sam se da će me odvesti u zatvor u kome bih bio doživotno. Rekao sam devojci, koja je u tom trenutku poludela, da ostane mirne i da ne mrda. Bio sam prilično uplašen u tom trenutku, tako da sam izvadio pištolj. Čuo sam ga doziva moju devojku i izgledalo je kao da je ovde u potrazi za njom, iz nekog razloga. Potom je upao u sobu i uperio pištolj na nas. U tom trenutku vikao je na nas, govorio nam da legnemo i da se ne pomeramo. Rekao je da ce je ubiti zato što je raskinula s njim. On je bio ovde jer je želeo da ubije svoju bivšu devojku jer je raskinula s njim. Pokušao sam da ga odgovorim od toga, ali nisam uspeo, pucao je u mene. On nije primetio da sam pištolj sakrio iz sebe, i onda sam mu uzvratio. Bilo je to užasno iskustvo i dalje ga vidim u svojim očima, imam noćne more, taj trenutak me proganja do dana današnjeg. Prolazi mi kroz glavu kako sam mogao to da promenim...



Kurve u Novom Sadu, Svirni im! '2014. Srbija
Marija je u svingu pet godina, od kad je upoznala Zorana, međutim, on je još pre toga uplovio u svingerske vode. Saudijska Arabija, Egipat, Bahrein i Ujedinjeni Arapski Emirati prekinuli su početkom juna odnose s Katarom i fizički izolovale tu zemlju iz vazduha, s mora i kopna, zbog njegove navodne podrške ekstremističkim grupama u regionu. Pre će biti da ima veze sa nerazumevanjem i prihvatanjem sopstvene seksualnosti i strašću prema svemu tabuiziranom, opskurnom, ekstremnom. Slikam, izlažem, učestvujem na različitim događajima, u diskotekama pre svega gde sam angažovana na druženjima LGBT populacije. Ni sama ne znam kako sam ih proživela. Praznici su prošli, po svim živim i neživim kalendarima. Isto važi i za neke druge bolesti, gde je dovoljno npr. Kako se upotrebljavaju japanske kuglice? Nakon toga situacija se izmenila. Ne samo u Italiji nego i u drugim zemljama postoje klubovi gde parovi plaćaju ulaz, i to vrlo skupo, plaća se i po 150-200 evra po osobi, kako bi se menjali partneri, svingerski.

[Seks sa debelim zenama|Ona trazi njega viber|Apartmani crna gora igalo]








Post je objavljen 25.01.2019. u 20:25 sati.