Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Monte Carlo

Danas su u Zagrebu članovi obitelji pacijenta koji je preminuo, od karcinoma, tukli doktore, uz pomoć glave od medicinske sestre razbijali vrata, i demolirali odjel.
Informacije o događaju su poprilično oskudne, obzirom da nasilnici nisu Hrvati, branitelji, katolici, ni Hercegovci, nemamo niti inicijale, a kamo li imena počinitelja.
Da je bolnicu porazbija Hercegovac hrvatski branitelj, katolik, već bi mu znali ime, prezime, oib, vidili slike od njega, matere mu, žene, dice, pasa, saznali bi da ga je baba Mara još ka maloga inficirala vjerom, i da ima rođaka tenisača koji plaća porez u Monte Carlu.

Ovako kamo se ništa ne zna, zli jezici nagađaju da se radi onpripadnicina nacijonalne manjine, koja je naše bogatstvo poznate po primanju socijalne pomoći i vozanju u Poršejima.

Zato ništa ne znamo jer svako saznanje bilo bi diskriminacija manjine, šta nije u redu, ispravno ponašanje je kad vidiš pripadnika manjine da skineš gaće i naguziš se.

Za migracije su u stvari krive linčine, da nije neradnika, nikad se niko ne bi nigdi maka.
Recimo da švabe oće radit te fizičke poslove za minimalnu plaću, ne bi horde naši socijologa i politologa ošle u Nemačku.
Tako je i kod nas na Brač došla likarica iz Makedonije, tamo je dobila stan, lipu plaću i bonus od pedeset iljada kuna.
Došla je jer kod nas niti jedan likar nije tija ić na Brač i imat lipu plaću, stan i pedeset iljada kuna bonusa, stariji likari za koje bi to bilo idealno, ne žele napustit položaje na kojima zarade pedeset iljada kuna misečno, ili one di zarade koju stotinu eurića u kuverti po pacijentu, a mlađi čekaju da stariji umru da se uvalu na njiovo misto.

Saće se naš Geo ić prigledavat kod Makedonke, prvo će vaporon ić sa Fora u Split a onda drugin vaporon na drugi Brač, da ga Makedonka vižita, samo mu to ne smi saznat ona njegova, jerbo ona zna kakve su Makedonke kad sinjaju Dalmatinca, i moglo bi se desit da Geu otfikari veseljka, koji mu doduše ničemu ne služi, ali eto voli ga imat.

Kladija san se da će pobijedit Danci i Švabe, Danci su dobili, još švabe i znat će se ko je Space commander.-)

Reka bi neko neupućen da su političari najgori ljudi od svih, i bili bi da nije novinara.




Post je objavljen 25.01.2019. u 20:02 sati.