Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tieherrtatu

Marketing

PRIRODAN I ZDRAV: Domaći pekmez od jabuka, bez dodavanja šećera - Pravi datiranje

Ljekovito Bilje u Vinu i Rakiji










Click here: PRIRODAN I ZDRAV: Domaći pekmez od jabuka, bez dodavanja šećera






Tijekom povijesti, njezine sjemenke i lišće koristili su se i kao začin i kao prirodni lijek. Dakako da prilikom kupnje treba paziti ne radi li se u stvari o obojenom bijelom šećeru, jer se u borbi za potrošača nažalost koriste i ovakve podmukle metode.



PRIRODAN I ZDRAV: Domaći pekmez od jabuka, bez dodavanja šećera

Otrov se koristi za liječenje, i to izravno, kroz pčelinje ubode, ali i razrijeđen uz pomoć šprica, ili sadržan u različitim pripravcima kreme i losioni. Grčki liječnik Dioskorid preporučivao ju je za liječenje usne šupljine, crijeva, želuca, maternice, kože i raznih rana, Plinije za proljeve i krvarenja, a Galen za odstranjivanje kamenaca. Mlijeko staviti kuhati ali odvojiti 2 dcl. Dignut jer me taj njegov ton kojim je to sve tako sigurno govorio jako palio, nije mi bilo jasno što se događa i zašto me to toliko uzbuđuje, ali eto, uzbudilo me.



PRIRODAN I ZDRAV: Domaći pekmez od jabuka, bez dodavanja šećera

Proizvođači - Mnogo je lakše reći šta začini nisu nego šta oni jesu. Za vrijeme zime koža je često gruba, suha, ispucala, dehidrirana i beživotna.



PRIRODAN I ZDRAV: Domaći pekmez od jabuka, bez dodavanja šećera

Naše zdravlje je NAJVEĆE BLAGO ŠTO GA IMAMO U SVOME ŽIVOTU, cijenimo li dovoljno svoje zdravlje dok ga još hvala bogu imamo,kontroliramo li se redovno,barem jedanput godišnje,hranimo li se zdravim namirnicima,pijemo li kvalitetnu vodu i pijemo li dovoljno,bavimo li se tjelesnom aktivnošću... CVIJET - bijele je boje i bere se sredinom ili krajem 5. Cvjetovi se uvijek beru kada je sunčano i suho vrijeme i moraju se malo posušiti na suncu nakon branja.... Ukoliko se vrući čaj od bazginoga cvijeta uzme na početku prehlade,upale krajnika,upale grla i gripe onda on pridonosi brzom izlječenju bolesti jer potiče krvotok,izaziva znojenje i organizam čisti od otrovnih tvari... RECEPT ZA ČAJ PROČITAJTE NA KRAJU OVOGA POSTA CRVENOM BOJOM NAPISAN.... Bobice su plod bazge i beru se dakle pri koncu ljeta kad potpuno sazore i budu crne boje i mogu se sušiti ili pripremati kao sok,džem ili pekmez. BAZGA KAO STABLO je ljekovita biljka.... DA JE DRVO BAZGE SVETO DRVO I DA JU NEVALJA UNIŠTAVATI NA BILO KOJI NAČIN..... KORA,LIST i KORJENJE BAZGE SU OTROVNI TOKSIČNI POZOR.... Bazga se kao lijekovita biljka već tisućama godina koristi kao prirodan lijek.... FLAVONOIDI koji se nalaze u bazgi smatraju se najzaslužnijim za ljekovitost bazge jer Flavonoidi su snažni i moćni antioksidansi koji štite naše stanice od oštećenja pa se zato bazga često koristi kao prevencija raka ili karcinoma i kao sredstvo za liječenje degenerativnih bolesti,bazga jača imunitet pa tako pomaže i kao prevencija protiv gripa i prehlada, pored ovoga poznato je da bazga ima i antivirusno i antimikrobno djelovanje. Bazga je korisna i onima koji imaju ASTMU i UPALU DIŠNIH PUTEVA jer olakšava disanje i pomaže kod iskašljavanja,bazga pogoduje izlučivanju toksina otrova iz naših limfnih žljezdi pa kažemo da ima i DETOKSIKACIJSKO DJELOVANJE,u proljeće se cvijet bazge koristi i kao sredstvo protiv peludnih alergija.... Bazgin sok od cvjetova nije nužno potrebno prokuhati... U razgovoru sa nekim prijateljima.... Sok od bazge možete praviti i bez običnoga bijeloga sećera i bez dodavanja limuntusa ili limunske kiseline... Potpuno zrele i crne bobice bazge je potrebno kuhati najmanje 1 sat....



Džem / marmelada od Trešanja - Video recept
Stoga pri zagrijavanju vode i meda treba paziti da temperatura ne prijeđe 40°C. Za normalni metabolizam važne su nezasićene masne kiseline, naročito GLA gamalinolenska kiselina. Konzumirajte je tokom celog dana, ne u većim količinama od propisanih. Sejtan je glutenska proteinska zamjena za meso. Moji roditelji su skupili nekako i ja sam platila. Sklonite krpu i isperite slivnik šerpom ključale vode. Vikinzi su većinu vremena provodili na svojim farmama Suprotno popularnim mitovima koji sve Vikinge prikazuje kao nesutrašive ratnike, većina Vikinga su bili poljoprivrednici. Dobro procijedite kroz krpu, da bude što gušće. Izuzetak su stariji i nepokretni ljudi koji smiju uzimati čak 600 IJ na dan. U vrućoj okolini ubrzano gubimo tekućinu što ubrzava negativne procese u našem tijelu.

[Sajt za sve žene|Kako se ozeniti za papire|Oglasi za udaju srbija]








Post je objavljen 23.01.2019. u 01:23 sati.