Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neukalegua

Marketing

Oglasi podgorica nekretnine - Pronađite djevojku

WEBNekretnine - oglasi za nekretnine










Click here: Oglasi podgorica nekretnine






Kupovina i prodaja nekretnina u Podgorici je nakon velikog buma sa kraja prethodne dekade i krize na tržištu nekretnina kao posledica globalne krize, ponovo u usponu. Takođe možete koristiti i polje za pretragu u koje možete ukucati željeni pojam poput: izdavanje,najam,rentiranje nekretnina,prodaja stanova, stanovi Crna Gora, smeštaj Crna Gora,nekretnine Crna Gora, novogradnja Crna Gora, zemljište, rentiranje stanova i sličnih termina. Ako većimate nalog a niste u mogućnosti da se prijavite možete resetovati svoju lozinku i postaviti novu. Za kreiranje oglasa potrebna je samo popuniti.



oglasi podgorica nekretnine

Dovoljno je da samo uputite zahtev administraciji sajta Nekretnine Crna Gora za kreiranjem nove kategorije oglasa. Tako najsluplji kvadrati su oko Hrama gde se cena kreće oko 1500 EUR za stanove. Zakupci i kupci su obično prestavnici stranih predstavništava i medjunarodnih organizacija kojih je sve više u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore.



oglasi podgorica nekretnine

WEBNekretnine - oglasi za nekretnine - Za pretragu nekretnina možete koristiti filtere pretrage. Dobro došli na Nekretnine Crna Gora Nekretnine Crna Gora su sajt koji će vam na vrlo efikasan način omogućiti da pronađete ili oglasite besplatno svoju nekreninu: stan, kuću i lokal.



oglasi podgorica nekretnine

Prema podacima Centralne bandke Crne Gore, cena kvadrata u glavnom gradu je pala za 2,3% u odnosu na prošlu godinu. Takođe po podacima CBCG, prosečne cene pojedinih kategorija nekretnina u Podgorici se kreću od 3000 EUR za luksuzne nekretnine na atraktivnim lokacijama, do 750 EUR za manje atraktivne kvadrature i lokacije, koje su udaljene od centra grada: naselje Vrela ribnička, Stari aerodrom, Konik, Zabjelo. Kupovina i prodaja nekretnina u Podgorici je nakon velikog buma sa kraja prethodne dekade i krize na tržištu nekretnina kao posledica globalne krize, ponovo u usponu. Po tvrdnji svih većih agencija za nakeretnine, sem blagog rasta ponude i tražnje za stanovima, kućama i poslovnim prostorom na teritoriji gradskih opština, beleži se i trend pada cene nekretnina. Tako najsluplji kvadrati su oko Hrama gde se cena kreće oko 1500 EUR za stanove. I pored visoke cene, ovi stanovi se nabrže prodaju. Cene izdavanja-iznajmljivanja stanova su najdrastičnije pale. Tako za stanove i garsonjere koji su ranije izdavani za 500 EUR u proseku, sada vlasnici traže i manje od 250 EUR. Interesantan je i podatak da se dosta traže luksuzne nekretnine. Zakupci i kupci su obično prestavnici stranih predstavništava i medjunarodnih organizacija kojih je sve više u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore. Traže se stanovi, ali i luksuzne kuće i vile, i to na različitim lokacijama: Zabjelo, Zagorič, Stari aerodrom, Hram, centar, aerodrom..



Savrsena Kuca u Podgorici Crna Gora
Traže se stanovi, ali i luksuzne kuće i vile, i to na različitim lokacijama: Zabjelo, Zagorič, Stari aerodrom, Hram, centar, aerodrom.. Zakupci i kupci su obično prestavnici stranih predstavništava i medjunarodnih organizacija kojih je sve više u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore. Kupovina i prodaja nekretnina u Podgorici je nakon velikog buma sa kraja prethodne dekade i krize na tržištu nekretnina kao posledica globalne krize, ponovo u usponu. Za pretragu nekretnina možete koristiti filtere pretrage. Dobro došli na Nekretnine Crna Gora Nekretnine Crna Gora su sajt koji će vam na vrlo efikasan način omogućiti da pronađete ili oglasite besplatno svoju nekreninu: stan, kuću i lokal. Svo oglasi koji se ne poklapaju tematski sa sadržinom sajta biće odmah uklonjeni. Oglasi su besplatni i nema limita po nalogu. Interesantan je i podatak da se dosta traže luksuzne nekretnine. Cene izdavanja-iznajmljivanja stanova su najdrastičnije pale.

[Najbolje fore za muvanje|LAPONGO besplatni mali oglasi Srbija|Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?]








Post je objavljen 22.01.2019. u 03:03 sati.