Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manommili

Marketing

Trazim mladog ljubavnika - Susretit će se u sredini

TRAZIM LJUBAVNIKA










Click here: Trazim mladog ljubavnika






Možete joj promijenio u gorljivi radikal. U Evropi sam uglavnom. Ona je evoluirala iz nerdy devojka koja je uvijek otišao nezapažen u zvijezdu, koji bi mogao napraviti glava okrenuti prema njenom prisustvu.





Za svaki slucaj,za orjentaciju: Da znas plivati,cetrdeset godina minimalno i najvise,nek si malo mladji,sad je to moderno. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. U njezinom pogledu, držanju, glasu uočio sam sumnju.





TRAZIM LJUBAVNIKA - Ja sam jedno vece bio s njima pola sata, strasni su!





Slaviša i ja u braku smo šest godina. Imamo ćerkicu od četiri godne. Da se razumemo, on je divan čovek, i ja ga volim. Nikada ga ne bih napustila. Ali u seksu me nikada nije zadovoljavao, čak ni na početku veze. Ali dobili smo ćerkicu, i ja sam smatrala da sa njim moram da ostanem. To što me seksualno nije sasvim zadovoljavao prosto sam potiskivala, ali dogodilo mi se da mi koleginica sa posla ispriča o svojoj seks avanturi sa muškarcem kojeg je upoznala preko interneta. Posle toga nisam mogla da izdržim. Prvo sam stidljivo svraćala na sajtove na kojima se nalaze partneri za upoznavanje i seks, i napravila profile sa nekoliko selfija u donjem vešu, na kojima nisam pokazivala lice. Morala sam da priznam sebi da jednostavno želim da nađem nekog ko će zadovoljiti moju želju, koja je delovala neutaživo. Četovanje je brzo počelo, i to sam ponekad radila i kad bi Slaviša bio u sobi. On bi spavao dubokim snom, posle posla, a ja bih četovala preko lap-topa. Nekoliko puta sam čak i masturbirala, a posle nekih mesec dana, kada su on i naša ćerka otišli kod njegovih, na vikend, pozvala sam prvog ljubavnika u stan. Delovao je simpatično preko četa, a uspalila me je i fotka sa njegovog profila koja je prikazivala nabužene pantalone iza kojih se krilo nadignuto spolovilo. I on je bio oženjen, ali žena nije mogla da podnese njegov ritam. To mi je odmah, čak pomalo stidljivo, objasnio, kada smo seli da popijemo kafu. Bio je nenametljiv, što me je iznenadilo, i još više uzbudilo u kombinaciji sa njegovim širokim ramenima, krupnim šakama i bejbi fejsom ispod proćelave glave. Napomenula sam mu da se ne nada ičemu osim avanturi, i to tek reda radi, jer mi se i samoj činilo da je to suvišno. Uskoro sam skočila na njega i počela divlje da ga ljubim, a i on se skroz oslobodio i počeo da mi zadiže suknjicu i da me hvata. Brzo smo se oslobodili odeće, i počeli međusobno da se ljubimo i ližemo svud po telu. Nisam ga čak ni terala da se istušira — blago slani ukus njegovog znoja još me je dodatno uzbudio. Na kraju me je uzeo u misionarskoj pozi, na kauču, i sa mukom sam se trudila da ne jaučem glasno, da neko od komšija ne bi čuo. Bila sam sasvim raspamećena… Sa njim sam se kasnije vileda još dvaput, a pronašla sam još jednog ljubavnika koji me takođe neverovatno uzbuđuje, sa kojim sam, za sada samo jednom imala seks, u njegovom stanu. Ponekad me grize savest, i pomislim da prekinem zauvek, ali nekako uvek nalazim opravdanja… Ali u jedno sam sigurna! Imam naloge na sajtvoma Erodejt, Fakbuk i na forumu Bludnice, i nikom, ali nikome, ne pričam o tome….



Zenka trazi hranu od muzjaka.flv
Svaka baka svaki deka znaju ko je Zeka Peka puca horok levi desni dok protivnik ne pobesni Zeeeeeka,Peeeeeeeka........ Sada je to jedna od najboljih stvari o imaju ljubavnika, prijatelja, tko te razumije, nije li to? No on je inzistirao govoreći mi kako mi mora nešto vrlo važno reći i to je onda definitivno zadnje. Glava je tamnu nijansu crvene, i njegov penis je usmjeren k trbuhu. Vi ste osoba odgovorna za to. Moja žena sad je bila skroz slomljena.

[Gledanje pornica|Trazim partnera ili partnericu|Sex glumice]








Post je objavljen 21.01.2019. u 19:16 sati.