Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

demokracija

svi se nešto zaklinju u demokraciju, slobodu mišljenja i tolerantnost, pa tako i ovdije na blogu. da, to bi bilo, kako se anči na svom novom blogu izrazila, portoparole, iako bi prikladniji naziv bio šotoparole (soto parole) što bi značilo 'suprotno od onoga što se govori' ali avaj, kad nekom nešto ne paše onda to izbriše.

svi se nešto itaju sa svojom otvorenošću prema svijetu, prihvaćaju kritike, ali ne trpe vrijeđaja, šta je sasvim normalno i ok, ali isto tako im ne odgovara kada ih netko takne u žicu, iako nije vrijeđanje, jer, ne daj bože da drugi vide da se netko sa njima zafrkava. što će ti drugi misliti o njima ako takvo nešto dopuste?

ne posjećujem one za koje sam ocjenio da su uskih vidika ka konji kojima se stave štitnici za oči (ne znam izvorni naziv) da ih okolni svijet ne plaši, ali bogami ni one šta su bez uzdi.

nikome do sada nisam izbrisao niti jedan komentar, niti jedan! i neću! al ću zato itekako voditi računa kome i što komentiram iako smatram da nikome nisam rekao nešto što nije bila istina, je bilo je par provokativnih komentara, no takvi nisu bolje ni zaslužili.

Post je objavljen 21.01.2019. u 09:13 sati.