Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chanphoteroll

Marketing

Drustvene mreze spisak - Datiranje za seks

Mob&IT










Click here: Drustvene mreze spisak






Društvena mreža i njene preteče Godine 1994. Ovde smo nabrojali samo neke od najčešćih grešaka korisnika društvenih mreža. Na drugoj strani, opoziciji nije ostalo mnogo toga na raspolaganju — na medijskoj sceni za njih gotovo da nema mesta, na društvenim mrežama se vodi pravi rat sa botovima, tako da i ove, 2018.



drustvene mreze spisak

Ukoliko smo neki zaboravili - dopunite nas u komentarima. Ovde smo nabrojali samo neke od najčešćih grešaka korisnika društvenih mreža. Kako saznajemo, Gradska uprava za saobraćaj zaista izdaje dozvole sveštenim licima da mogu kroz pešačku zonu da priđu crkvama u centru grada, ali i mnogim vlasnicima kafića, butika i restorana da dostavnim vozilima priđu svojim objektima i isporuče robu za rad. Imali smo ostavku premjera, potrese u Dalmaciji, smrt Michaela Jacksona; sve su te informacije bile mnogo prije dostupne i objavljene na Twitteru nego li u konvencionalnim medijima da ne spominjem Facebook.



drustvene mreze spisak

Mob&IT - Tom temom u ovoj TV Mreži bavio se i kolega Rade Ranković. Ostaje nejasno kako će Uganda nadzirati korisnike i saznati koji od njih koristi koju mrežu, ali pomenuti sajt navodi da je predsednik države bio najglasniji za uvođenje poreza na društvene mreže, a parlament je upravo usvojio zakone neophodne za tako nešto.



drustvene mreze spisak

Društvene mreže u Srbiji su jedna od najčešćih razbibriga na internetu. Upravo ova činjenica nas je podstakla da istražimo koje to društvene mreže najviše koristimo. Ukupno je anketirano 876 korisnika društvenih mreža. Anketa koju smo sproveli pokazala je da čak 99% ispitanika ima nalog na Fejsbuku, a zatim slede Jutjub sa 93%, Tviter sa 77% i Gugl Plus sa 71%. Ovde treba imati u vidu da većina korisnika Gmail-a je po automatizmu dobijala i nalog na Gugl Plusu, te da broj otvorenih naloga na ovoj društvenoj mreži nije u potpunosti organski. Pitanje 1 — Na kojim društvenim mrežama imate nalog? Na ovo pitanje svaki ispitanik je mogao da izabere najviše 3 konačna odgovora, dok u prethodnom pitanju ograničenja ovakve vrste nije bilo. Od ukupnog broja ispitanika njih 95% je svrstalo Fejsbuk u društvene mreže na kojima provode najviše vremena. Slede Tviter sa 47% i Jutjub sa 44%. Interesantno je da je samo 8% ispitanika odgovorilo da provodi vreme na društvenoj mreži Gugl Plus. Pitanje 2 — Na kojim društvenim mrežama provodite najviše vremena? Facebook — 828 Flickr — 12 Google Plus — 72 Instagram — 336 LinkedIn — 84 Pinterest — 48 Tumblr — 0 Twitter — 408 Vine — 0 Vkontakte — 0 Youtube — 384 Ono što je interesantno je da se korišćenje društvenih mreža u mnogome promenilo u odnosu na 2009. Većina društvenih mreža koje smo tada koristili je u potpunosti nestala iz naših života, a neke su se čak i ugasile. Ono što je interesantno je da je i tada Fejsbuk bio najpopularnija društvena mreža u Srbiji.



Nemoj Biti Taj L1K - DRUŠTVENE MREŽE
Stavovi sadržani u autorskim tekstovima odražavaju stav autora i ne moraju odražavati zvanično mišljenje sajta www. Nisu svi imali uspeha kao Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest, Snapchat, LinkedIn i Googl e+. Većinski vlasnik ove društvene mreže je Međunarodna korporacija Daily Mail i General Trust koja je krajem 2008. Prvi oblici društvenih mreža javljaju se 90. Popularnost društvenih mreža je rasla sve više i više, a to je dovelo i do sledećeg velikog stupnja u razvoju ovog internet fenomena. Sva sreća da više od milijardu i pol aktivnih korisnika travanj, 2016. Korisnici ne mogu komunicirati sa svim članovima koji se nalaze na mreži, već mogu isključivo s kontaktima engl. Spameri sa raznim događajima Organizujete žurku za sebe ili lokal u kojem radiš?

[Partnerzona hr|Upoznavanje javnih sluzbenika sa pravnik aktima|Igre za dopisivanje“]








Post je objavljen 21.01.2019. u 00:02 sati.