Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ervawacu

Marketing

Najbolje sexi poze - Susret s djevojkom

Net.hr










Click here: Najbolje sexi poze






Stavite ruku preko njegove i navedite ga do klitorisa. Neka on legne preko vas stavivši ruke na vaša ramena. Riječ je o iznimno udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje, jer ne zaboravite kako je koža vrlo osjetljiv organ koji može biti vrlo snažna erogena zona.



najbolje sexi poze

Nežno Ova poza je idealna kada želite sporo. Ova poza je veoma intimna i omogućava maksimalno trenje.



najbolje sexi poze

Net.hr - Oslonite se na vrata i vodite ljubav stojeći. Romantično Licem u lice sa vašim dragim sve vreme, dok vam se dodiruje gotovo svaki centimetar tela.



najbolje sexi poze

Misionarski položaj, jahačica i doggy style tri su najdraže poze muškarca. Ujedno riječ je o pozama koje bi voljeli češće upražnjavati sa svojim partnericama. POZE KOJE MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE: Doggy Style Žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje. Ova poza, u kojoj muškarac diktira tempo, ima brojne varijacije na temu. Jahačica Muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči nad njim. U ovoj pozi dominira žena te pokretima diktira tempo. Misionarac Žena leži na leđima raširenih nogu, a muškarac leži na njoj. U ovoj pozi dominira muškarac. POZE KOJE BI VOLIO ČEŠĆE UPRAŽNJAVATI Jahačica Muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči na njemu, okrenuta licem prema partneru. Obrnuta jahačica Muškarac leži na leđima a žena čuči ili kleči na njemu, ali okrenuta leđima prema partneru.




Ova poza je veoma intimna i omogućava maksimalno trenje. Riječ je o iznimno udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje, jer ne zaboravite kako je koža vrlo osjetljiv organ koji može biti vrlo snažna erogena zona. Doggy Iako uživaju u osjećaju moći koji im dopušta Kaubojka, žene obožavaju biti submisivne. To će ga veoma brzo izluditi. Jastuk će omogućiti da njegova pubična regija dođe u kontakt sa vašim klitorisom, zbog čega će vam seks biti još prijatniji. Ne postoji ništa više seksi od krivine njezinih leđa i guze koju mogu uhvatiti u svakom trenutku. Ova poza vas dovodi u veoma blizak kontakt sa partnerom, a omogućava dosta prostora za dobru penetraciju. Erotsko uputstvo: Stojeći, dok je on okrenut leđima krevetu ili čak veš mašini. Ruke mu stavite oko vrata dok prodire u vas. Dakle, žene i muškarci su složni, najdraža im je Doggy poza, a uživaju i u Kaubojkama i Misionarskoj pozi. Ako ste puni energije ujutru, uradite veći dio posla sami dok je on još uvijek pospan i polusvjestan toga što ga je snašlo. Neka on onda obavije vaš struk nogama, uhvati vas za butine i prodre nežno.

[Sportska masaža split|Sex oglasi zenica|Karmicka ljubav znacenje]








Post je objavljen 20.01.2019. u 21:57 sati.