Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Fish render

Danas ćemo naučit novi pojam,

Naučit ćemo šta znači rendanje ribice, ali odma da vas upozorimo da ako mislite da je to nešto ka čišćenje srdela, da nemate pojma.

Ali da krenemo od početka,

Već smo vas upoznali sa patnjama mlade Jelene, četnika koji plače ko vadžajna i Duška koji je u Kini.

Evo zadnji događaja



Dakle da se ne lažemo, svima je jasno da je Ribica u stvari vadžajna, koji neki zovu Ribica valjda zato šta in liči na ribu kad zine, ili možda i što u nekim slučajevima zna tako i zaudarat.

Zato je vrlo važno, da svaka blogerica ima sa sobon, šenhajtgehajmniseduškreme, kako bi prije vrućih susreta u parku, ili na zadnjem sjedištu tvoga auta, ili u sobi dvadesettri, mogle istu tu šenhajtgehajmniseduškreme aplicirat na vadžAjnu i tako suzbit neugodne mirise

Eto znan ja da sad ima zlih očiju po ovome Blogu koji u stvari i ne čitaju moj blog koji će sad mislit da su me uvatili napokon u laži, jer su uvjereni da šenhajtgehajmniseduškreme ne postoji.

Ali avaj.

Tu je fotodokAz jer slika vridi tisuću riči.



Eto sad se mirne duše moremo posvetit rendanju, kakve veze ima rendanje s vadžajnom, kako li, kojom volšebnom tehnikom povezat rendanje i vadžAjnu.
Rendat se more kupus, ono zeleno povrće ne oni bloger, kiseli kupus, mrkva, jabuke za štrudlu, kumpiri, i još koješta, ali nismo se još srili sutizin da neko renda vadžajnu.

Zato smo angažirali supertajne agentice koje su ekspertice za šta pitanja oko vadžajne.



Ali ka šta vidite one su promašile ceo fudbal, jako neozbiljno s njihove strane, što nas je primoralo na drastične mjere i korake, jer drastične situVacije zahtjevaju drastične korake i mjere 90-60-90.

Angažirali smo zato balkanskog špijuna, kojemu iako se diže kad svira himna govore da je četnik, što je začuđujuće, jer još davne 95 naš balkanski špijun, kojemu govore da je četnik je vako zborio



Posli vaki izjava kad te neko nazove četnikom to je načisto zapanjujuće.

Obziron da je i balkanski špijun bija za kurac, preostalo nam je samo da aktiviramo našu Patagonijsku vezu koja je uostalom zaslužna i za pronalazak multifunkcijonalnog stalka za lakat koji je stubokom prominijo život baki Jelici.

Naša Patagonijska veza nije ni ovaj put zakazala, uz pomoć letećih eskimića, ne samo da je razjasnila pojam rendanje ribice, nego nam je i poslala jedan primjerak, rendala za ribicu, koje je, već sada odgovorno tvrdimo izum kudikamo veći od stalka za lakat.

A mi ga nesebično poklanjamo



Vaše je samo da nazovete i otpjevate nam Mega mix od Duška Kuliša, koji je zet od Paške Francuza, ali to je već druga priča.

Post je objavljen 20.01.2019. u 17:52 sati.