Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

RUŽA TOMAŠIĆ JE MISTIFIKATORICA I ŠARLATANKA I KURTIZANKA !



Tko drugi može gostovati u emisiji "Bujica" od Velimira Bujanca, nego Ruža Tomašić, koja je živjela u Kanadi do 1991. godine, te kada po mome mišljenju ju je povukla UDB-a. Onda je došla nama tu "soliti" pamet.

Ruža je rođena u Bosni u mjestu Mladoševica, u kojem je večinski srpsko stanovništvo. Tomašić je promijenila nekoliko političkih stranaka, i postala je euro zastunica u parlamentu Europske unije od 2013. godine.

Ruži Tomašić su puna usta "Hrvatske", jer dobro živi na državnim jaslama ovoga obespravljenog narod. Nosi "križinu" oko vrata i kao licemjerka na taj način dokazuje da je neka vjernica. Profesija joj je izmišljanje neprjatelja "četnika sa šubarama" i čudnih Srba. Valjda je u Kanadi tako nešto vidjela, gdje radni ljudi se bave sa takvim stvarima.

U emisiji "Bujica" od 18.01.2019., Tomašić kaže: "Stop Srbiji pri ulasku u Europsku uniju! I između ostaloga i to: Onaj gore gleda što radim. I imam 70-tak raznih križeva, koje uvijek mijenjam u svojim prigodama. Srpski svećenici su blagoslivljali ratne tenkove na Vukovar, i to za vrijeme agresije u Hrvatskoj. Kao da su hrvatski svećenici bili nešto bolji?

Ne kaže Ruža da su to bili Mesićevi tenkovi od JNA, od vojske s kojom je "Stjepan" punih sedam mjeseci zapovjedao 1991., kao vrhovni komandant i predsjedik SFR-Jugoslavije. Kada su se rušili svi hrvatski gradovi od JNA.

Ruža Tomašić je mistifikatorica i šarlatanka i kurtizanka, samo još tu u emisiji joj hvali dr. Slaven Letica, bivši savjetnik od (pokojnog) Franje Tuđmana, najvećega partizanskog koljaća "Hrvata" u drugome svjetskome ratu iza Josipa Broza Tita. Pridružio bi im tu i Josipa Manolića, majora OZN-e i trećeg koljača po redu.

Nikoga ja ne branim - lupaju po Srbima, a ne čiste u svojim redovima "smrdjiva govna", niti ih prozivaju za ratne zločine, profiterstvo i pljačke,..., zloupotrebe i laži... Sada ta "moralna nakaza" Velimir Bujanec zove u goste, tj. u svoju emisiju Ružu Tomašić, koja je cijelo vrijeme "čućala" u pričuvi i lijepo se provodila od novca "hrvatskih poreznih obveznika" i preko tobožnjh "leđa" u europskom parlamentu. No, ona izlazi na vidjelo - kada su novi izbori za EU-Parlament 26. svibnja 2019. godine.

Ruža Tomašić u kompi sa Ivanom Penavom (HDZ), gradonačelnikom Vukovara, prezentira hrvatskoj javnosti i "ubacuju Bubu", kako u gradu Vukovaru, u školama srpska djeca ne ustaju na hrvatsku himnu. I to dok hrvtska djeca bježe preko granice van iz ove "banana države". Valjda su nam za to krivi Srbi?!

Ruža, pravašica, konzervativka, strana policajka, zalaže se za ratnu štetu i proziva "Srbe" da žive u Hrvatskoj, a da Hrvatsku mrze... A "Klon" Velimir Bujanec je hvali - kako je Ruža Tomašić jedina žene koja nosi "križ" oko vrata u Europskom parlamenu.
Novinar; Bujanec kaže da tamo u parlamentu i trgaju se križevi s vrata... Ružu naziva "damom" koju ne smije prekidati dok govori.

Pišljivi "žuti novinar" Velimir Bujanec, ne zna da "Europskom unijom" rukovodi Rimokatolička crkva. I da se svi važni ugovori potpisuju se u posebnoj prostoriji ispod križa i velikog kipa Pape. Neuki narod sluša sve ove gluposti od Bujanca i Ruže Tomašić, koji su instalirani da zavode ljude i siju neutemeljenu mržnju...

Ruža srpsku djecu naziva "huliganima" i malim "četnicima" i neprijeteljima svega hrvatskog, jer se ne dižu na intoniranu hrvatsku himnu. Pa, to su gluposti i ludorije... Zašto bi se netko morao uopće dignuti na himnu bilo koju, a ne samo hrvatsku. Nijedna himna nije veča od pravog Boga svijesti. Političko nasilje u Hrvatskoj nema kraja, i to dok su nam gotovo sve državne institucije korupmirane i nalaze se u "mega" kriminalu...


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 20.01.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4645.



Post je objavljen 20.01.2019. u 12:15 sati.