Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/makesiji

Marketing

Voćne torte - Pravi datiranje

Torte










Click here: Voćne torte






Slatko-kisela, kremasta i osvežavajuća dopašće se vašoj porodici i prijateljima. Voćne torte Torta u obliku srca premazana šlagom i jagodama. Stoga se na gole torte za svadbe dodaje kao poseban ukras bobičasto voće pa tako imamo jagode, borovnice, brusnice, maline, kupine.



voćne torte

Paziti da se piškote ne namaču previše. Priprema Mlevenu plazmu, otopljen maslac , med i sveže ceđen sok od ribizla dobro sjediniti. Na kraju naneti preostali krem i premazati celu tortu.



voćne torte

1kg Kinder, Čokoladne ili Voćne torte! - U našem asortimanu možete naći neke od sledećih torti: Čokoladna torta sa orasima, Čokoladna torta sa lešnikom, Kornet torta, Doboš torta, Reform torta sa lešnikom, Reform torta sa orasima, Švarcvald torta, Zaher torta, Moskva torta, Japanski vetar s lešnikom, Japanski vetar sa malinama, Kapri torta, Voćna torta sa malinama, Voćna torta kivi, banana, ananas , Katarina torta, Teodora torta, Sladoled torta. PopustiSe ima resenje za spas u pravi čas fenomenalna Kinder, Čokoladna ili Voćna Torta za 690 din po kilogramu u poslastičarnici Nonna Delicateza u centru grada.



voćne torte

Doboš torta pripada vrhunskoj klasi poslastičarskih majstorija. Za njenu izradu potrebno je veliko strpljenje i pažljiv rad. Ime je dobila po svom tvorcu, slavnom mađarskom poslastičaru, József C. Dobos-u, koji ju je osmislio za izvesno takmičenje kao takvu, kako bi što duže opstala u ondašnjim uslovima bez rashladnih uređaja. Reform torta koju pravimo sa orasima ili lešnikom je verovatno najpoznatija torta na ovim prostorima, a i dugo je bila najomiljenija. Sada su tu razne Kinder torte, duvaju japanski i španski vetrovi, sir je otišao iz gibanice u torte pa jedemo cheese cake. Nekada se znalo — bez reforme se ne seda za prazničnu trpezu a i reforma je uvek najpogodnija za dočekivanje neizvesnosti, koju donosi Nova godina. Čokoladna torta je ono nešto što mami osmeh na svačije lice. Recepata ima mnogo, od onih staromodnih prenesenih iz jednog naraštaja u drugi, pa sve do novijih, eksperimentalnih, u kojima vaša čokoladna torta može poprimiti jedan sasvim novi oblik. Voće je namirnica koju organizam potražuje, pre svega, u izvornom obliku ali i savršen materijal za pravljanje neosporno najukusnijih i najsočnijih torti i kolača. Vrhunska kombinacija kora od belanaca i ukusnog fila od žumanaca i lešnika ili malina čini tortu japanski vetar jednom od omiljenih torti. Predobra i preukusna kombinacija oraha, vanile, komadića čokolade i šumskog voća kao kiselkastog kontrasta celoj ovoj slatkoj priči. Torta bez brašna, sočna mekana i ukusna. Sastav torte su jaja, šecer, puter, čokolada, orasi i domaći džem od kajsija. Pravimo torte svih vrsta i oblika po želji kupaca. U našem asortimanu možete naći neke od sledećih torti: Čokoladna torta sa orasima, Čokoladna torta sa lešnikom, Kornet torta, Doboš torta, Reform torta sa lešnikom, Reform torta sa orasima, Švarcvald torta, Zaher torta, Moskva torta, Japanski vetar s lešnikom, Japanski vetar sa malinama, Kapri torta, Voćna torta sa malinama, Voćna torta kivi, banana, ananas , Katarina torta, Teodora torta, Sladoled torta. Ostatak našeg asortimana možete pogledati u Ovde možete pogledati naš.



Voćne torte
Foto: PESAK TORTA POTREBNO JE 4 pudinga od vanile, 2 pudinga od čokolade, 2 šlaga ili šlag krema po želji , 300 gr mlevenog keksa, 300 gr kokosovog brašna, 300 gr mlevenih oraha, 250 gr margarina, čokoladne mrvice za ukras, 1,5 l mleka, šećer po želji PRIPREMA Pudinge skuvati i ohladiti. Ime je dobila po svom tvorcu, slavnom mađarskom poslastičaru, József C. Sušiti u rerni na 120şC oko 2 sata. Za fil umutiti jogurt, secer i vanilin secer pa dodati zelatin, pripremljen prema uputstvu na pakovanju, i dobro izmjesati. Piškote umakati u mleko i rum pa slagati u kalup, premazati polovinom fila, posuti pola voća, složiti drugi red piškota, fil, voće i na kraju piškote. Masu ostaviti da se ohladi, a potom umešati penasto umućen margarin. Pečemo na temperaturi 180 C 10-ak minuta. Isprobajte ovaj recept i obradujte svoje najmilije.

[Domaci pornjici|Zdrava krava ljepota|Oglasi za posao slavonski brod]








Post je objavljen 20.01.2019. u 10:22 sati.