Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosearubed

Marketing

Dobar oralni seks - Lijepe djevojke

ORALNI SEKS: Priuštite svom muškarcu orgazam za pamćenje










Click here: Dobar oralni seks






Ako je jednom od partnera odnos bolan ili iz nekog razloga nije ugodan, pokušajte promijeniti ritam, razgovarajte i istražite kome što odgovara. Ako niste u monogamnim vezama onda apsolutno treba da koristite kondom kao sredstvo zaštite. No, što god odlučili, to je ok.



dobar oralni seks

Ako vam krene voda na usta na sam pogled na njegov penis i osetite potrebu da ga uvučete duboko, takav stav će izludeti bilo kog muškarca. Opuštanju mišića doprinijet će i fizičko opuštanje dodirom, milovanjem i masažom. Međutim, efekat se postiže samo kada žena proguta spermu.



dobar oralni seks

ORALNI SEKS: Priuštite svom muškarcu orgazam za pamćenje - Fransoa Elien, Žitelji Sodome izazivaju božji bes Analni seks je vid.



dobar oralni seks

Muškarci ga naprosto obožavaju, to je svima već uveliko poznato, ali na vama je glavna stvar - da mu napravite ugođaj koji nikada ranije nije doživeo. Potrebne su vam veštine koje možete da savladate malo uz pomoć teorije, a malo uz pomoć prakse. I s obzirom da uvek važi pravilo da od priče nema mnogo 'leba , vreme je da se posvetite konkretnim stvarima i uzmete stvar u svoje ruke. Evo šta treba da uradite kako biste mu priuštili eksploziju strasti i. To će pojačati zadovoljstvo. Ne očekujte da će on uživati ako ne oseti da se i vama sviđa to što radite. Pogledajte ga ravno u oči. Prave reči moćnije su od tehnike. Muški orgazam takođe se događa u mozgu, a mozak je najjača erogena zona. Stoga, prvo ga raspametite tako što ćete mu na uho šapnuti nešto prosto. Imajte na umu da nije toliko bitno što ćete mu reći, nego način na koji ćete to izvesti. Opustite se i uživajte. Žurba vas neće nigde odvesti. Čak suprotno, ostavićete utisak da želite da završite s tim što pre. Fokusirajte se i uživajte u svakoj sekundi. Strast, emocije i osećaji treba da budu vaša vodilja prilikom oralnog seksa, a ne logika. Osim , ima tu još nešto. Usudite se i budite drugačiji. Budite nežni i pozabavite se i. Koristite ruke, usta nisu jedini alat. Upotreba ruku važna je za dobar oralni seks. Gledajte filmove za odrasle. Postoje razlozi zašto su industrija vredna milijarde dolara. Gledajte, učite, tražite inspiraciju ili jednostavno podsticaj. Muškarci su vizuelni tipovi. Nabacite , nove tange, čipkasti grudnjak, a dobodošle su i samodržeće čarape. Stavite na njega meda, tople čokolade, nešto što volite i ližite ga na najsenzualniji način. Pružite mu oralni seks kada najmanje očekuje. Recite mu da se obrije. Zastajanje svake druge sekunde da izvadite dlaku iz usta nije zabavno.



Farma 7 - Goga oralno zadovoljila Filipa
Koliko god on uživao u oralnom seksu, lepše će biti ako ga povremeno pogledate u lice. Savršen oralni seks će se desiti kada se sve kockice slože i često nije vaša krivica ako stvari krenu naopako. Jezik izvucite što više možete, a zatim ga polako okrećite od dna prema vrhu. Recite mu da se obrije. A i zašto bi? Makar sve žene sanjaju o većim penisima, činjenica je da kada su manji penis u pitanju, ženi je mnogo lakše pružati zadovoljstvo ustima.

[Pornici naj|Katsushika Mi|Oglas: Trazim Decka]








Post je objavljen 20.01.2019. u 03:49 sati.