Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Volim analizirati sebe

Mislila sam danas da neću ništa pisati jer imam neku blokadu, ali sada da baš sada dok sam gledala svoje bilješke napisane rukom nekoliko mjeseci prije blokada je nestala i sada tipkam ne nadajući se da će tekst netko pročitati a kamoli komentirati jer moje pisanje je samo meni zanimljivo a to i je smisao javno napisanih misli koji se slučajno u jednom trenu pojave a savjest ti kaže da ih napišeš i objaviš jer možda se nađe netko tko će tekst pročitati i dati ti dobronamjeran savjet koji ćeš ili nećeš prihvatiti.

Smušene su mi misli u posljednje vrijeme, možda je to zbog vremena, a možda i ne ali dok slušam tišinu u stanu svakakve slike mi se vračaju nazad i pokušavam uvidjeti svoju grešku jer znam da je negdje ali gdje treba vremena da je pronađem. Osoba sam koja volim analizirati sve u detalje i s toga ovako vračajući slike analiziram samu sebe te sam došla do saznanja da sam glupača koja sama sebe guši jer nikada neću doći do rješenja kojeg tražim u svojoj analizi. Nedostaje mi moja prijateljica i njezina priča te zajedničko analiziranje njezinog bivšeg supruga jer lakše je analizirati u dvoje.
Obje smo upoznale osobe koje nam karakterno nisu pasale ali rijetko kada "lonac nađe odgovarajući poklopac" i zato se veže za suprotnost od sebe u nadi da je ta suprotnost nešto što će je usrećiti a ne nanijeti bol koja ne prestaje ni onda kada te osobe nisu u našoj blizini.
Zam da se nije dobro vračati u prošlost ali ako tu prošlost ne raščistim sama sa sobom uvijek ću stajati na mjestu a možda, da možda mi je budućnost bolje i veselija samo ja to saznati neću jer još uvijek nisam analizirala sve greške iz svoje prošlosti.

Post je objavljen 19.01.2019. u 19:10 sati.