Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Osmijeh Anne Scott

Ka šta smo već rekli Pretty woman je osigurala osmijeh.



Šta ja znan šta se moglo dogodit s njezinin osmijehom, more bit da bi je brat moga puknit, on je karataš, ka Brjus Li, a ona nako izgleda ka zajebantica.
Mislin dosta je da se zove Julka, odma van je sve jasno, recimo ja znan jednu Julku, odnosno šest nji koja je isto Bože sačuvaj, to zvrnda oko čovika ka da prostiš neko zvrndalo i uvik mora sve bit po njenom.


Baš nešto razmišljan da je snimit film o nekoj čudnovatoj planeti, na kojon živi neko pleme koje je došlo sa neke druge planete, i onda sa svojin jaranima sa te planete oće okupirat tu planetu na koju su došli, i onda pobiju ekipu s te planete, potiraju i iz njiovi kuća, siluju in žene, zatvaraju i u logore, i onda kad ekipa sa te planete, predvođena sa superherojinom, Pretty woman, da tin pobunjenicima po vadžajni, i potira ih sa svemirskin traktorima u pizdu materinu iz koje su došli, onda se vodu pregovori na kojima predstavnik okupatora, oće da se na područjima di su najviše ljudi pobili i žena silovali, koristi njiov jezik, i da njiova dica uče povijest utemeljenu na lažima i mitovima, i ne ustaju kad se svira himna od te planete.




Onda bi Pretty woman, koja je nako baš zgodna i nimalo anemična, obasjala prostoriju, svojim osmijehom i rekla dobro Milorade jeben mu mater, oš ti da publika u kinu umre od smija, taka znanstvena fantastika ti more proć samo u Kroejša, to ti je Milorade isto ka da je neko poslin iskrcavanja na Normandiju tražija da se u Dunkuerqueu meću po kućan table na Nemačkom, da mali Nemci u Vrancuskoj uče da je Hitler bijo super, i da dok svira Marseilleza, kopaju nos ili češu guzicu.


Milorade taki scenarijo bi moga napisat samo neko ko je totalno napušen, ili psihički bolestan.

Meni je inače Pretty woman, super, baš mi je draga iako ne volin baš te žene s velikin ustima, recimo Tereze Kesovije se plašin ona mi nako pari malo neurotična, ka da će te svaki čas ugrist.
Julka s druge strane ima tu neku smirenu umiljatost, ispod koje izvire taj zajebantski duh, radi kojega je postojala opasnost da je brat karatš pukne i dešva jon osmijeh pa ga je morala osigurat.
Inače nije njon samo osmijeh adut, ima i dobre noge, a i guzica jon je sasvim u redu, a i zna glumit, šta je dobro za nju.


Recimo da nije znala glumit, pa da ne morala snimat porniće, i tu bi bila sigurno uspješna, sa onolikim ustima bi čuda radila u scenama oralnog seksa, samo šta onda ne bi mogla ništa reć Miloradu za scenarijo, jer u pornićima su svake te bolesne perverzije uobičajena stvar.

Post je objavljen 19.01.2019. u 07:32 sati.