Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buhdegujsio

Marketing

Škola stranih jezika - Pronađi pratnju

Kurs engleskog jezika u Beogradu










Click here: Škola stranih jezika






Veliko Gradište — Marinko: Obavio sam obuku za armirača, hvala i najbolji ste Vladičin Han — Peda: Online nemački sam odradio kod vas, sve pohvale školi stanih jezika! Globalizacija ekonomije vodi polaznike stranih jezika i prema Kini i arapskim zemljama, i jedno je sigurno — čim otkrijemo prvu vanzemaljsku civilizaciju, počećemo učenje jezika tih novih prijatelja. Strani jezici © 2004. Raskid sa SSSR-om 1948, kao i oslanjanje na zapadne zemlje, ponovo aktuelizuje učenje engleskog jezika, dok je nemački, još dugo posle kraja Drugog svetskog rata skoro pa zabranjen na ovim prostorima.



Škola stranih jezika

Čukarica - Mateja: Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Bujanovac - Ivana: odradila sam prekvalifikaciju preko Oxforda i sad sam u potrazi za boljim radnim mestom. Voždovac - Rajko i Suzana: Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina.



Škola stranih jezika

Škola stranih jezika Beograd - Radi malih grupa broj slobodnih mjesta je ograničen, stoga ne čekajte - prijavite se ODMAH! Veselit ćemo se i Vašim prijedlozima nastavnih tema i izaći ususret Vašim jezičnim potrebama.



Škola stranih jezika

Školu stranih jezika Sfera Centar osnovala je grupa stručnjaka i zaljubljenika u jezik sa višegodišnjim iskustvom u nastavi. Naš tim čine vrhunski predavači, diplomirani filolozi i profesori jezika koji vam uz poznavanje savremenih metoda učenja pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika. Profesor koji vodi vašu grupu ili individualnu nastavu uvek će biti na raspolaganju za sva vaša pitanja i uz njegovu pomoć celokupan proces učenja stranog jezika biće znatno olakšan. Kursevi 17 stranih jezika, moderne metode učenja i jedinstvena atmosfera na svakom tečaju gde se posebno brinemo za svakog našeg polaznika, samo su neki od razloga da se odlučite za školu jezika Sfera Centar. Škola se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u izvođenju nastave 17 stranih jezika: Engleski, Francuski, Nemački, Holandski, Italijanski, Španski, Ruski, Grčki, Portugalski, Mađarski, Danski, Arapski, Švedski, Kineski, Turski, Japanski, Slovenački, Srpski za strance, pri čemu smo postigli značajne rezultate. Kroz sam proces rada sa polaznicima kurseva razvili smo i usavršili jedinstveni multimedijalni princip rada koji se primenjuje na sve tečajeve, na svim nivoima. Klasični vidovi učenja jezika koji su i najzastupljeniji često nisu dovoljni polaznicima u usvajanju stranog jezika i upravo zato učenje jezika traje predugo i često se polaznici zadržavaju samo na nivou pasivnog znanja jezika uprkos uloženom trudu, vremenu i novcu. U želji da takav trend promenimo, kreirali smo kurseve na kojima se polaznici od samog početka , bez straha od neznanja ili greške, uz pomoć i podršku profesora, kao i uz korišćenje adekvatnog materijala, audio, video i multimedijalnih sadržaja. Nastava se odvija u malim grupama od dva do četiri polaznika, a nudimo i individualne i poluindividualne časove. Škola stranih jezika Sfera organizuje kurseve stranih jezika za sve uzraste, kao i pripremne kurseve za sticanje međunarodnih diploma. Svi tečajevi dizajnirani su prema evropskim standardima, a podučavanje je prilagođeno potrebama polaznika. Na vama je samo da izaberete kurs prema svojim željama i potrebama, a mi smo tu da vam pomognemo da izaberete odgovarajući kurs stranog jezika.



150 Engleski Izrazi Za Početnike
Svu zahvalnost dugujem vama. Pod uticajem projekata koji su se zalagali za rano učenje jezika tokom osamdesetih, već u sledećoj deceniji više od 50% srpskih škola nudi dva strana jezika svojim učenicima, dok su u svim gimnazijama dva strana jezika obavezna. Stari grad - Djuro: Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Obrazovni sistem EQUILIBRIO vodeća je institucija za podučavanje dece i odraslih iz domena stranih jezika i srpskog za strance. Gadžin Han: Za mene ste uvek bili i ostacete profesionalci Golubovac: Moje dete uči francuski online kurs, imate profesorku pravog profesionalca, svaka vam cast Gornji Milanovac - Goran: nemački učimo supruga, deca i ja, i svi smo prezadovoljni, prvenstveno cenom, a onda i nastavom. Loznica - Tanja: Završila sam školu nege i lepote.

[Kumbor crna gora apartmani|Chat za djecu dopisivanje|Mali oglasnik radio dalmacija]








Post je objavljen 19.01.2019. u 02:10 sati.