Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/exrofmige

Marketing

Zaštitite svoju djecu na društvenim mrežama, ali nemojte ih špijunirati - Susret s djevojkom

IZDVOJENE VIJESTI










Click here: Zaštitite svoju djecu na društvenim mrežama, ali nemojte ih špijunirati






Jedna nevina slika nastala kada je moja ćerka imala godinu dana, postala je izvor zabave internet trolova, a moja ćerkica meta za njihovo iživljavanje. Za početak bi mogao da vam napravi veb sajt koji bi sadržao osnovne podatke. Imam šifru tog profila i uvid u sve što rade, i do sada nisam naišla na nešto alarmantno. Modelirajte odgovorno ponašanje tako što ćete i sami ograničiti vreme koje provodite na društvenim mrežama i koristite ograničenja objavljivanja ličnih informacija.



Zaštitite svoju djecu na društvenim mrežama, ali nemojte ih špijunirati

Slučaj majke koja je zašttila svoju ćerku na interetu uključivši policiju i dovela do hapšenja pedofila, o čemu je javnost obaveštena, istovremeno je na društvenim mrežama izazvao i salvu osuda za majku koja po mišljenju pojedinaca nije vodila računa. Pazite gde ćete kliknuti Virusi, Trojanci, crvi, prevare... Internet nasilje je u porastu i u našoj zemlji, a veliki broj žrtava trpi ili iskusi i seksualno nasilje.



Zaštitite svoju djecu na društvenim mrežama, ali nemojte ih špijunirati

Info - Fotografije maloletnih lica koje su napravljene za potrebe bavljenja manekenstvom često završavaju na Internet sajtovima koji sadrže materijal nastao iskorišćavanjem maloletnih lica u pornografske svrhe, kao i na raznim forumima na kojima se razmenjuje navedeni sadržaj.



Zaštitite svoju djecu na društvenim mrežama, ali nemojte ih špijunirati

Kada je riječ o dezinficiranju raznih površina u našem domu, odmah pomislimo na onaj miris klora i površine bez bakterija. Mnogi danas samo u svoju šoping košaricu ubace proizvode na koji su već navikli ili ih jednostavno privlači ambalaža ili dodani miris, ali u pravo ta navika i dugotrajnije korištenje štetnih proizvoda mogu itekako poremetiti našu zdravstvenu ravnotežu. Klor nalazimo u sredstvima za čišćenje WC-a, u proizvodima za izbjeljivanje odjeće te uklanjanje plijesni i gljivica. Takvi proizvodi mogu izazvati probleme s radom štitnjače i dišnim putevima. Posebice ih nemojte upotreblljavati ako u vašem domu boravi i dijete. Prosječno kućanstvo sadrži oko 62 otrovne kemikalije, poručuju stručnjaci za zaštitu okoliša. Riječ je o ftalatima, sintetskim mirisma, opasnim po zdravlje sastojcima iz raznih sredstava za čišćenje pećnice i sl. Ti su sastojci povezani s nastajanjem raznim oboljenja, poput astme, raka, poremećajem ravnoteže hormona, problema s dišnim putevima, neplodnošću.. Triklosan je, primjerice, antibakterijsko sredstvo koje se može naći u mnogim antibakterijskim sapunima te sredstvima za pranje posuđa. POgledajte deklaracije artikla koje kupujete, čak napišite na papir ili u svoj pametni telefon štetne sastojke koji se najčešće pojavljuju u raznim kućanskim proizvodima te ih izbjegavajte pri kupovini. Uvijek možete uzeti sredstvo ili proizvod koji će imati kraći uporabni vijek, ali će sačuvati vaše zdravlje. Ako niste sigurni koji su sastojci štetni ili se ne želite baviti čitanjem deklaracija na proizvodima za čišćenje vašeg doma ili radnog mjesta, najbolje je riješenje da kod čišćenja koristite sodu bikarbonu i ocat.



Kako instalirati spijun mobilnih telefona na Android
Neosporna je činjenica da internet na direktan ili indirektan način prisutan u svim aspektima života ljudi, od privrede i ekonomije pa sve do one privatne sfere života koja je i najviše podložna manipulacijama. Međutim, dugoročno time činimo štetu jer im šaljemo poruku da im ne vjerujemo i da mislimo da ne mogu sama. To I jeste I kvazi- moralni, ekonomski, politicki , drustveni I kriminalni geto. Pažljivo pristupajte sa klikanjem na attachment-e i linkove koje dobijate bilo u email poruci, na nekom forumu ili četu. To ostavlja još 16 sati. Nakon toga ostaviće komentar na recimo tužnu ili razočaranu poruku deteta u smislu ako je dete ljuto na roditelje zbog toga što ga ne puštaju u grad , taj predator će napisati da su to gluposti da se roditelji foliraju jer su bli isti. Naša djeca — kako su nam pokazala mnoga istraživanja — sve više vremena provode na internetu, nadasve na društvenim mrežama. Ne želite da se vaše dijete nađe s niti jedne od tih dviju strana. Dakle, s partnerom sam ravnopravna i jednako smo odgovorni za naš odnos, a u odnosu prema djeci smo mi kao roditelji odgovorniji za odnos s njima. Ja i dalje čitam ove komentare i ne vjerujem: kakve veze ima kako je pokojni David izgledao i šta je radio na ulici u dva iza ponoći, pobogu, kakve uopšte veze ima šta je taj momak bio, ja ga recimo uopšte nisam poznavao, ali dopire li vama koji pišete takve komentare do mozga: momak je brutalno ubijen...

[Upoznavanje online prijatelja|Mame i sinovi pornici|Vanna pjesme]








Post je objavljen 18.01.2019. u 20:35 sati.