Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/comportpronim

Marketing

Seksualne poze u slikama - Lijepe djevojke

Net.hr










Click here: Seksualne poze u slikama






Samo napred-sex is the best!!! Kaubojka Žene vole moć, a ova poza im omogućava potpunu kontrolu nad brzinom i kutom penetracije. Sedeća I ova poza razvija bliskost i intimnost među partnerima, a ona će biti oduševljena što na nežan način može da kontroliše svaki svoj potez dok sebe i vas ne dovede do vrhunca.



seksualne poze u slikama

Ovo je odlična poza kada se osjećati puni energije i želite preuzeti kontrolu. Nagne se napred i ispruži svoje ruke na sto. On kleči i vodi igru.



seksualne poze u slikama

Sedam poza u seksu koje će izludeti svaku damu - Muškarac leži na leđima lagano raširenih nogu, a žena je na njemu naslonjena na dlanove ili laktove pored njegove glave. Sedeća I ova poza razvija bliskost i intimnost među partnerima, a ona će biti oduševljena što na nežan način može da kontroliše svaki svoj potez dok sebe i vas ne dovede do vrhunca.



seksualne poze u slikama

Ovo je poza specijalno dizajnirana da u najprirodnijem položaju omogući stimulaciju partnerkinog klitorisa i omogući joj olakšano dostizanje orgazma. Prema seks istraživaču Edvardu Ajhelu, koji je i razvio ovu tehniku, tokom odnosa u ovoj pozi je potrebno koordinisano ljuljuškanje oba partnera kako bi se vršila maksimalna stimulacija klitorisa. Najvažniji deo: kako žena pritiska prema gore da bi naslonila klitoris, muškarac suprotstavlja manju silu; tokom spuštanja on pritiska pubičnom kosti prema klitorisu, a žena suprotstavlja manju silu. Pre se radi o suptilnim, koordinisanim, nežnim, ritmičnim pokretima. Kao i za sve ostalo u životu, i ovde je potrebno vreme da se ispraksate. Ovaj položaj daje i ženi snažnu stimulaciju. Uočite na animaciji kako se muška karlica tokom penetracije blago izdiže prema gore, radi boljeg ciljanja G-tačke. Ova poza je idealna za takve žene. Dobra za pravljenje beba! Poze u kojima je muškarac gore su veoma dobre za parove koji žele da naprave bebu jer penetracija može biti duboka. Ako žena drži noge ispod kolena i vuče ih prema gore-nazad, sperma može da se slije kroz do ulaza u matericu. Ovo povećava šanse za začeće. Više nego romantična Omogućava vizuelnu komunikaciju i stvara osećaj intimnosti, ženine ruke su slobodne da vas maze. Ova poza je sjajna za produbljivanje emotivne veze sa parnerkom. Pošto muškarac ima kontrolu nad penetracijom, omogućava mu da zadaje ritam i napravi pauzu kako bi zadržao ejakulaciju i produžio odnos. Postavke položaja — Muškarac sedi uspravno, rukama naslonjen na podlogu. Žena sedi na muškarcu, okrenuta leđima njegovom licu.



TOP 5
Za njih Herrera preporučuje poziciju žlice, može i okrenute prema partnerima i od partnera, jer u toj poziciji žena kontrolira dubinu i brzinu penetracije pa ju može prilagoditi svojem užitku. Logično je da, kada partner ulazi u vas odostraga, raširite noge i olakšate mu da što jednostavnije može kliziti u vas. Stiskanje poznato i kao spooning Žene možda uživaju u stiskanju dok muškarac leži iza njih i grli ih, ali navodno mrze seks odostraga u kojem leže na trbuhu, a muškarac leži na njima poznato kao forking. Kao multiorgazmicna osoba tvrdila bih da je mnogo vaznije uzajamno uskladjivanje ritma partnera tokom seksualnog cina nego ova ili ona poza pojedinacno. Njena jedna ruka je iznad glave a druga je savijena na grudi. Zecevi ne razmisljaju puno o pozama ali se bre satiru od seksa..... Uočite na animaciji kako se muška karlica tokom penetracije blago izdiže prema gore, radi boljeg ciljanja G-tačke. Svaki muškarac zna da je ovo jedna od omiljenih ženskih poza, bilo da su one kurve, domaćice, poslovne žene.

[Gusinje i Plav|Upoznavanje starijih zena hrvatska|Erotika i seks]








Post je objavljen 18.01.2019. u 10:40 sati.