Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vodatiper

Marketing

Zrele žene traže muškarce - Datiranje za seks

Šta zrele žene traže od muškarca?










Click here: Zrele žene traže muškarce






Žene često čekaju princa na belom konju, ali zaboravljaju činjenicu da one same nisu princeze. Godine i iskustvo donose i saznanje da princ na belom konju ne postoji i žene na prvo mesto počinju da stavljaju emotivnu bliskost sa partnerom. Ne brinite se, nisam promijenio seksualnu orijentaciju.



zrele žene traže muškarce

Mladi muškarci, pogotovo oni koji drže do svog tela, odišu testosteronom i životnom energijom. U ljubavi nema dominantnog partnera ili, ako smijem biti maksimalno precizan, možete biti dominantni u određenim životnim područjima, a vaš partner u drugim. Ali ako nam date onog koji zna da razgovara, koji nas zasmejava i koji je na našem nivou — u smislu zrelosti i seksualnog duha, bićemo zadovoljne.



zrele žene traže muškarce

Starije Žene Oglasi - Zato prilaze oni hrabriji koji su, uglavnom, balkanski alfa mužjaci, koji imaju novac ali nemaju manire i često tretiraju žene kao ukras i ne poštuju ih. Iz tog razloga, godine ne bi trebale da budu prepreka između dvoje ljudi, ako postoji privlačnost i hemija.



zrele žene traže muškarce

Usamljenost je problem koji dana podjednako pogađa i muškarce i žena, a ako je suditi po oglasima koje žene u posljednje vrijeme objavljuju — one se ne ustručavajuna ovaj način potražiti muškarca za zabavu i sex. Ovakvi oglasi nisu rijetkost ni u novinama, a ni na internetu. I zadarske dnevne novine, te oglasnici na portalima prepuni su sadržaja ove vrste. Nema pravila, objavljuju ih i mlade žene, studentice, ali i one starije, čak i iznad 60 godina. Da li se iza nekih oglasa krije i prostitucija, teško je reći, ali je moguće. Posao je policije da se time bavi, a muškarci od kojih žene zatraže novac mogu platiti, ili jednostavno — okrenuti broj od neke druge. Razni su razlozi zbog kojih se žene odlučuju na ovaj korak. Vjerojatno im je u realnom životu problem direktno izraziti svoje želje i potrebe, pa im se onda ovaj način, putem oglasnog prostora čini mnogo jednostavniji. Muškarci se nerijetko žale kako im se nitko ne javlja na oglas koji objave, jer žene o njima misle da su zadnji očajnici koji preko oglasa traže društvo, pa čak i u svojim oglasima naglašavaju da — nisu očajnici. No kad su oglasi žena u pitanju — situacija sasvim obrnuta. Muškarci uopće ne misle da samo neugledne žene ovim putem traže društvo, o tome i ne razmišljaju previše, nego jednostavno zovu. Žene, međutim, radije zovu oglase u kojima muškarci nude konkretnije stvari, a to su — veza i brak. Jedan od muškaraca koji je dao intervju za portal Kalelarga info, u kojem je istaknuo da traži ženu, Ive Adžić iz Biograda, povratnik iz Australije, u tome je imao uspjeha. Vidjevši članak, nazvalo ga je stotine žena, a s jednom se upustio u druženje i romantičnu vezu, te je njegov život, kako je sam priznao, danas mnogo ispunjeniji.



DEVOJKA TRAZI DECKA
S druge strane, postoje i one koje preferiraju zrelije i stabilnije muškarce koji svakako imaju niz pozitivnih i jakih aduta. Nađite svoj par na sajtu Starije Žene Oglasi Kada ste žena i dođete u određene godine, stav okoline prema Vama polako počinje da se menja. Svakako, svaka dama je mnogostruko privlačnija ukoliko pokazuje da brine o sebi i neguje svoje telo, vodi računa o zdravlju i ishrani i čini sve kako bi ostala privlačna mlađem muškarcu pored sebe ali i zadovoljna sobom. Žene često čekaju princa na belom konju, ali zaboravljaju činjenicu da one same nisu princeze. Ma kakvi, dame moje. U istraživanju u kojem je učestvovalo 20. On je zgodan, obrazovan i ekonomski situiran... I onda čekaju, i čekaju, i čekaju… I još si prepričavaju davne mitove o jednoj Britanki iz 1649. Mlađe žene žele da njihov partner bude uspešan, bogat i zgodan, a u zrelim godinama traže osećajnog čoveka koji razume njihove potrebe. Ostalu devetoricu neće ni primetiti.

[Najljepse djevojke iz Bosne, Banja Luka, Derventa, upoznavanje BIH|Trik pitanja za prvi sastanak|Doris pinčić wiki]








Post je objavljen 17.01.2019. u 22:20 sati.