Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rangstipnetpo

Marketing

Prvi spolni odnos cure - Pronađite djevojku

HIMEN (NE) PUCA POSLE PRVOG SEKSA: Sve laži o vagini na koje ste naseli










Click here: Prvi spolni odnos cure






Ako brinete oko količine krvarenja, ono u većini slučajeva nije previše obilno. I djevojke mogu biti pripremljene.



prvi spolni odnos cure

To je stvar osobnih preferencija, a okvirne generalizacije ne pomažu nikome. Krvarenje nakon prvog seksualnog odnosa se može produžiti na par dana pa ne brinite niti oko toga. Djevojka nije spremna na taj cin i to on postuje ali su u zadnje vrijeme sve cesci razgovori o tome. U velikoj sam panici...



prvi spolni odnos cure

Prvi put se ne zaboravlja: Pročitajte muška iskustva - Zato djevojke to uglavnom ne mogu napraviti jer ih spriječi bol.



prvi spolni odnos cure

Imala sam menstruaciju 07. Prije toga menstruaciju sam dobila 05. Pri spolnom odnosu partner mi je bio zaštićen kondomom, kad je osjetio da će dobiti orgazam izvadio ga je van i svršio u kondom izvan mene, nakon toga se oprao sapunom, obrisao vlažnim maramicama dakle higijena na prvom mjestu i nakon pola sata ponovili smo to i napravio je sve isto. Krvi nije bilo puno prilikom spolnog odnosa, ali poslije kad sam išla na wc - bilo mi je dosta kad sam brisala. Naime, moje se pitanje odnosi na sljedeće: 19. I dobila sam smeđi iscjedak, imam ga i danas ali bez bolova u trbuhu. Nije bas da je oskudan, jer mi pokrije cijeli dnevni uložak. Pitam vas što bi to moglo značiti, namjeravam posjetiti ginekologa poslije Božića. I moram napomenuti da također imam probleme sa štitnjačom jer mi je povišen TSH. Hvala lijepa Zapravo, ne mogu bez pregleda kazati zašto postoji oskudno krvarenje kojeg imate u ovom trenutku. Može se raditi o povredi u rodnici koja je nastala prilikom spolnih odnosa ukoliko je ona malena površinom te dubinom oštećenja tkiva bolova ne mora niti bili no može se raditi i o poremećaju u radu jajnika i posljedično disfunkcijskom krvarenju koje je samo slučajno koncidiralo s početkom Vaše spolne aktivnosti i koje sa njime zapravo uopće nema veze. Treba učiniti ginekološki pregled te ultrazvučni pregled maternice i jajnika nakon čega će se moći kazati o čemu se zapravo radi te preporučiti neko liječenje ukoliko je ono potrebno. Imajte to u vidu! Povišeni TSH nema nikakve veze sa činjenicama o kojima smo prethodno razgovarali. Ukoliko je TSH povišen to znači da postoji hipotireoza odnosno manjak hormona štitnjače za što će trebati uzeti hormonsku terapiju. Doza će ovisiti o vrijednostima TSH.



Vesna Jarc - Prvi spolni odnos
Moći ćete uživati u čarima seksa, a svoje prvo seksualno iskustvo pamtit ćete cijeli život jer ne postoji osoba koja se ne sjeća ovog predivnog iskustva. Treba učiniti ginekološki pregled te ultrazvučni pregled maternice i jajnika nakon čega će se moći kazati o čemu se zapravo radi te preporučiti neko liječenje ukoliko je ono potrebno. Čim se malo bolje upoznate doći će na red i orgazmi. Naime, prije 2 tj. Naime, ne smijete pretpostavljati da će vaš ljubavnik, koji je po svoj prilici isto tako još uvijek nevin, ili barem nevješt, do potankosti poznati anatomiju ženskih genitalija. Menstruacija mi je završila prije 4 dana, tako da je to isključeno. Interesuje me sta bi uzrok tome mogao biti obzirom da prije nije bilo tih problema, a i zadnji put je dobila 1 aprila sto znaci da nije rijec o menstruaciji i da se ovo nekako desilu izmedju dva ciklusa, sredina mjeseca.

[Najromanticniji filmovi|Danasnji horoskop|Za sex]








Post je objavljen 17.01.2019. u 16:11 sati.