Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/childrehinna

Marketing

Frizerski salon - Stranica za upoznavanje

Usluge










Click here: Frizerski salon






Naš klijent će dobiti i uslugu relax masaže glave a oni će za to vreme moći na monitoru iznad da pogledaju najnovije modne trendove. SIMPLE je veriga frizerskih salonov, ki je od leta 2001 s svojimi kvalitetnimi uslugami uspela pridobiti širok krog zadovoljnih strank, tako na domačem trgu, kot v tujini. Zakažite Vaš termin i posetite nas na Zlatiboru i u Beogradu.



frizerski salon

U vrhunski dizajniranom i moderno opremljenom frizerskom salonu, klijenti mogu uživati u prelepom ambijentu. Striženje je osnovano v skladu z modnimi smernicami za enostavnejše vzdrževanje pričeske tudi ob domači negi, medtem ko različne tehnike barvanja dopolnjujejo celostno podobo.



frizerski salon

Frizer, frizerski salon - Centar - U našim moderno opremljenim salonima uz čašu hladnog prosecca i ljubaznim osobljem možete dobiti vrhunsku uslugu u koraku sa najnovijim svetskim trendovima.



frizerski salon

Zbog toga je na nju potrebno nanositi proizvode sa zaštitnim faktorom, savetuju frizeri i naglašavaju kako je to temelj svakodnevne nege kose leti. Prema tipu kose: Danas postoji velik izbor proizvoda koji pružaju UV zaštitu. Oni s masnim tipom kose trebali bi koristiti sprejeve, koji postoje i u vodootpornom obliku.... Prva stvar koju smo naucili o ketatinu da ima vise proizvodjaca samim tim ima i razlike u hemiskom poreklu. Kao sto smo culi i u salonu i na pijenju kafa sa drugaricama u kaficu dok ogovarate momke primera radi neka devojka kaze radila je keratin i bila joj je kosa ravna a druga kaze radila sam i nist se nije ispravljena. Najbitnije je znati da boja prodire u kosu ali ne do samog jegra dlake,pored toga imamo 3 vrste boja za kose. Prvo imamo boje za kucnu upotrebu koje na zalost uvek imaju vise amonijaka nego boje profesijonalnog porekla koji imaju kontrolisan amonijak i sva ostale hemiske elemente. Takodje najsvetliji tonovi imaju najvise amonijaka u samoj boji sto je boja tamnija procenat amonijaka je... Imamo vise segmenata opadanja kose i uzrocnika ; najcesci su genetski. Genetsko opadanje kose uglavnom taj problem imaju muskarci kada mu dodju klijenti u salon prvo sto ih pitam da li imaju nekoga u porodici ko je imao problem sa opadanjem kose, Kod muskaraca genetsko opadanje kose nastaje tako sto se u 90 posto prenosi genetski sa majcine strane ako je njen otac bio celav racunajte da cete i...



Frizerski salon "Young Style"" - Model 2
Imamo vise segmenata opadanja kose i uzrocnika ; najcesci su genetski. Moći će da odaberu u dogovoru sa frizerom najmodernije frizure. Novo odprt frizerski salon »HairCity« v samem središču Fužin! Kada je u pitanju naš frizerski salon Banovo Brdo celo zna da ovde može dobiti najbolju uslugu po vrlo povoljnim cenama, da se trudimo uvek da izađemo u susret svim vašim zahtevima i da vašu kosu tretiramo sa poštovanjem, samo najkvalitetnijim preparatima. Redno smo prisotni tudi na različnih modnih dogajanjih kot so modne revije, predstavitve, snemanja, seminarji … Urejeni lasje so prav gotovo ena izmed tistih stvari, katera se dotakne vsakega posameznika zato je naša filozofija: KVALITETNA STORITEV ZA DOSTOPNO CENO! Za naš frizerski salon Beograd je prostor u kome su žene prepoznale naš kvalitet i posvećenost, tako da kada tražite frizerski salon Banovo Brdo Beograd, mi smo vam uvek na usluzi, uvek tu za vas za sve vaše frizure.

[>3>2>@ 0@5=4K :20@B8@K A <515;LN|Zgodne zene|Novi pornići]








Post je objavljen 17.01.2019. u 10:03 sati.