Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glorkemostma

Marketing

Svingerski oglasi - Lijepe djevojke

Parovi










Click here: Svingerski oglasi






Ni maloj, ni velikoj. Ispruzila sam malo ruku i dodirnula neciju golu kozu. Marija i Zoran su svingeri. Na ovom mestu ćete bez problema moći da ugovorate sastanke, da upoznate maštovite parove i ribe ili frajere koji su željni novih prijatelja.



svingerski oglasi

Sve vreme koje provedete na ovom sajtu će se isplatiti, zato ne gubite vreme - ulogujte se odmah! Sa velikim zadovoljostvom cemo vas posetiti i uzivati u onome sto volimo. Svingovanje je ušlo u modu i među Crnogorce i Crnogorke , primećuje.



svingerski oglasi

Parovi - Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo. Pozivamo Vas da se prepustite željama i upustite u avanturu života!



svingerski oglasi

Reč je o Klubu , uredno zavedenom u sve državne registre, smeštenom u dvospratnici uz sam put. Ali uprkos velikoj i upadljivoj tabli, malo ko se zaustavi i svrati. A noću, kaže Miodrag Maj 65 , osnivač i vlasnik, druga je pesma: - Niko neće da mu prepoznaju kola, pa parkiraju u dvorištu iza kuće ili prekrivaju tablice. Ovaj Velerečanin po rođenju rastao je u Beogradu, na Dorćolu, a onda se, s majstorskim pismom zlatara, otisnuo u svet: Nemačka, Italija, Francuska, Južna Afrika, Venecuela... A kad ga Nemac povede kući da mu obradi ženu, hoće da padne u nesvest... Škrt na rečima kad govori o svojim doživljajima, samo nagoveštava da je video i doživeo svašta. A pre četiri godine je, u porodičnoj kući koja je devet godina zvrjala prazna, sobe na spratu i u potkrovlju preuredio u ljubavna gnezda, dodao saunu i džakuzi, i u jednu prostoriju smestio igračke: lisice, sto za masažu i paravan sa otvorima u visini pojasa, gde se s jedne strane poređaju muškarci, a s druge kleknu žene... Ali kaže da bismo se začudili kad bismo znali koliko naših sugrađana uživa u ovakvim igricama. I ne samo naših: dolaze mu iz Bosne, s Kosova, iz Crne Gore... Svingovanje je ušlo u modu i među Crnogorce i Crnogorke , primećuje. Iz Srbije najviše ima Beograđana, pa Novosađana... Sa velikim zadovoljostvom cemo vas posetiti i uzivati u onome sto volimo.



swingklub u gostima u DEJANA talk show na OBN televiziji
Sve je organizovano u cilju pružanja maksimalnog zadovoljstva korisnicima usluga, opuštenosti i prijateljske atmosfere, uz veliku garanciju diskrecije i kvaliteta postojećih usluga. Klecala sam naguzena na koljenima i dok sam mu sisala glavic osjetila sam kako mi rukama navlaci glavu na svoj kurac, trazeci da ga cijelog zavucem u usta. Nakon tog perioda, ovaj oblik seksualnog zadovoljstva doživljava svoju reinkarnaciju tokom 60-ih godina XX—og veka, u doba ˝Hipika˝. NEMAMO nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za izbor komentara koji će biti objavljeni i nemamo obavezu obrazlaganja odluka s tim u vezi. Naime ružnima je ulaz strogo zabranjen. Međutim, riječ je o iskrenosti partnera da im drugi partner u životu nije dovoljan, da žele seks sa nekim drugim, te da je seks samo seks, a nigdje na vidiku nema vođenja ljubavi. A noću, kaže Miodrag Maj 65 , osnivač i vlasnik, druga je pesma: - Niko neće da mu prepoznaju kola, pa parkiraju u dvorištu iza kuće ili prekrivaju tablice. Jedan beogradski par svingera na osnovu svog desetogodišnjeg iskustva, tvrdi da mnogi ljudi imaju potrebu da u braku varaju partnere, dok kod pravih svingera nakon upuštanja u seksualni odnos s drugim osobama, u braku ne ostaje hipoteka prevare. Rekli smo Kristijanu da ćemo predstaviti njegov klub i pitali ga jel ima nešto što bi voleo da preskočimo ili da u tekstu istaknemo? Naguzila sam se jos jace dok mi je nepoznati trljao picu svojim tvrdim glavicem.

[Salata od rotkvica i kuhanih jaja|Albanke katolkinje|Danijela poplicanovic]








Post je objavljen 17.01.2019. u 01:28 sati.